Kao što naslov govori - od kada je otvorena nova zgrada hitne na Heinzlovoj nemam pojma jel se ide tamo za strganu nogu ili i dalje kuda spadam po mjestu stanovanja. Naime u Dubravu mi se baš i nejde kad se sjetim čekanja....
Kao što naslov govori - od kada je otvorena nova zgrada hitne na Heinzlovoj nemam pojma jel se ide tamo za strganu nogu ili i dalje kuda spadam po mjestu stanovanja. Naime u Dubravu mi se baš i nejde kad se sjetim čekanja....
Jedino sto mi pada na pamet je Trauma.
za strganu nogu najbolje ići u traumu.
U novoj hitnoj se nalaze sva vozila hitne pomoći,1 ambulanta sa par boxeva,i 100 ležajeva za neke izvanredne situacije.
I to im je sada centrala.
a za strganu nogu ti je najbolje ići u Traumu u Draškovićevu
hitni prijem postoji u svakoj bolnici pa ideš u onu koja ti je najbliža.
Moja iskustva s Draškovićevoj su očajna, rekao sam da tamo ponovno idem samo ako me odvezu u besvjesnom stanju...![]()
Ideš tamo gdje spadaš. Dakle, ako spadaš u Dubravu ideš tamo.
to možda ako ideš rodit...Cubana prvotno napisa
![]()
Recimo, živiš u Dubravi, radiš u Samoboru... na poslu ti cirkular odreže ruku... kolega te vozi u samobor na hitnu, a ti mu veliš - Neee, vozi me u Novu bolnicu u Dubravi, ja tamo pripadam...![]()
Mene kad sam imao sudar s motorom su dečki s kombijem pitali u koju bolnicu želim ići...Nažalost, bio sam još šokiran od sudara i rekao da mi je svejedno, pa me odvezli u Draškovićevu... nažalost...
Baš ne, al dobro.Moover prvotno napisa
Strgana noga- nije odrezana noga. Lako moguće da te vrate i upute tamo gdje spadaš.
Jedno vrijeme su za hitnu tražili uputnicu, ili da kola HP dodju po tebe. Jednostavnije je ići gdje spadaš, ako možeš.
mene je tip iz hitne pitao , kada sam slomila koljeno, jel hoću u Draškovićevu ili u Vinogradsku, ja izabrala Draškovićevu :/ , iako ne znam da li je Vinogradska manje zlo
ako si potrgan i slomljen sigorno te neće vratiti iz bolnice u koju ne pripadaš.
A ako imaš upalu grla kao moja frendica i jadna je skoro "umrla" od te gadne bolesti onda će te pitati: Tu ste zbog grlobolje???? Odite u bolnicu u koju pripadate![]()
A što se tiče Draškovićeve,ona je traumatološka bolnica i zato možete tamo ako ste nešto potrgali. Dva puta sam iščašila gležanj,jednom išla na sv.Duh,a sljedeći put(naučena iskustvom prvoga) išla na traumu.
Meni se u Draškovićevoj nisu zamjerili :?
Ne kuzim logiku po kojoj za hitnu treba uputnica. Ako covjek moze doci do lijecnika opce prakse, ne bi valjda ni isao na hitnu. Pojasni jos malo na sto se to odnosilo.Cubana prvotno napisa
zna se dogoditi da te traže da naknadno moraš donijeti uputnicu (što je prilično simpatično kad ti je noga strgana)Danka_ prvotno napisa
Bilo je ili kola Hitne ili uputnica. Nadam se da se to od onda promijenilo.Danka_ prvotno napisa
Moj tata je mislio da ima infarkt (hvala Bogu, nista nije bilo) te su ga jedva primili jer nije imao uputnicu, a nije ni zvao Hitnu već ga je mama dovezla :?
Nije to ni meni baš jasno, ali tako je jedno vrijeme bilo. A znali su i tražiti uputnicu naknadno.