-
Drugi dio studije- razgovori sa sudionicima istraživanja, koji su se suočili sa neuspjesima i odustajanjem od IVF-ova.
Izvukla sam par primjera.
- iz poglavlja 1) Učiniti sve što je moguće
Susan:
"Nisam htjela biti jedna od onih žena koje gledamo na TV, koje su u 50-tima, i imale su kao stotine i stotine pokušaja. I to vam preuzme cijeli život. Nisam htjela biti... Mislim, i mi smo postali opsjednuti, ali nisam htjela da postanemo jedni od onih potpuno opsjednutih ljudi za koje je to sve za što žive. Morali smo imati neku vrstu... realnosti. Znate, morali smo imati nekakav život.
Iako nas je potpuno obuzelo, tri pokušaja je izgledalo... ne znam. Tri je jednostavno izgledalo kao dobar kontrolni broj, dobar primjer, znate, to je najbolje što možemo dati od sebe."
"Susan je kreirala vlastita 3 tretmana kroz usporedbu sa očajnim starijim ženama, i to je podržala korištenjem jezika znanosti "dobar kontrolni broj"- kako bi osnažila vlastitu odluku.
Prepoznala je u sebi mogućnost da postane "potpuno opsjednuta", prikazujući vlastitu snažnu želju za djetetom, ali koristi limit koji sama sebi postavlja, kako bi spriječila da je ova želja ne odvuče predaleko, razlikujući sebe od onih koji su manje sposobni zadržati nadzor nad situacijom."
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma