kad smo već na izlaznoj temi da podebljam o situaciji "mm i djeca"...samo hoću reći da kad se već mm rastapaju nad tuđom i inom djecom, jednostavno ih treba čuvati od takvih situacija koje uostalom nisu prikaz relanog života...malo se poigraš s njim a guzu već briše netko drugi....lako je mome mm-u glumiti zabavnog tatu kad zabljesne u kraćem intervalu u kojem je rezerviran samo za nju bez brige i svakodnevnih obaveza koje inače brine bivša žena...
...mene često tješi moja prijateljica s troje djece, tko god priča da je trudnoća prekrasna i da je predivno imati djecu, vjeruj mi - laže! Pa onda slijede detalji kao argumenti...
Oprostite mi na ovoj prizemljenoj strani priče ali može pomoći oko Izlazne strategije svakome tko u roditeljstvu vidi Obećanu zemlju... već se sad može živjeti neka vrsta "majčinstva svemu" o čemu mi je davno pričala moja ginekologica koja mi nije dala da idem na mpo pa sam eto sad opet došla na to da je imala pravo.....nije za prepričavanje ali odkad sam prihvatila da mogu biti "majka svemu" stalno mi dolaze situacije i ideje u kojima brinem za tuđu djecu, danas mi je čak prijateljica povjerila jedan "zadatak" riječima....."evo dajem ti svog sina da ga posvojiš"...ili npr. vodimo nećaku sa sobom na more....itd itd
...evo nisam ovo htjela napisati ali da se zna da ima i ovakvih bisera...ali ovo je moj primjer...meni je vrlo dirljivo kad se neki roditelj mora nečega odreći (materijalnog) da bi dao svom djetetu kako bi djete napredovalo....nerado ovo govorim ali samo kao primjer i ideja nekome...."odrekla" sam se svog skupog frizera kako bi "dobitak" uplatila Udruzi koja financijski pomaže djecu lošijeg imovinskog stanja....eto od te geste se osjećam "mrvicu mama"...
raspisala sam se jer ću se za koji dan pozdraviti s vama na mjesec dan, odmor bez Interneta ali znajte da ćete svaki dan biti u mojim mislima zbog molitve koju imam za vas...da mi budete sretne....