-
bok! ne mogu a da vam se ne javim toplim zagrljajem i s par natuknica o svojoj izlaznoj strategiji...pri tome mislim na MPO i taj izlaz je več čvrsto zaživio...kad se osvrnem bila sam nesretna i moj put kroz neplodnost je bila potraga za srećom i ja sam je definirala u sebi, bez da sam postala biološka majka...odustali NISMO i nećemo dok smo biološki sposobni!
-Trenutno smo na Prehrani u zoni (zbog ravnoteže inzulina i ostalih hormona);
-kuću smo sredili po feng shui tj. vastuu, na mobitelu imam "podsjetnik" (sliku preslatke bebe iz nekog časopisa);
-"proučavamo" literaturu o fiziologiji ljubavi jednog majstora tantre kako bi izlječili traumatizirani sexualni život (toplo preporučam! otkriće!);
-više nemam negativne reakcije na tuđu trudnoću i djecu jer osjećajem nedostatka (patnje i čežnje) potvrđujem činjenicu svog stanja;
-veselim se pomaganju prijateljici oko priprema za novorođenče (pokupiti sve savjete jer treba uvijek biti korak ispred); -nakon dugo vremena opet pijem folnu kiselinu, vizualiziram svoj sretan događaj...
barem želim provesti život u sretnom iščekivanju i strastvenoj želji, pozitivnog stava...
-u međuvremenu volontiram (dajem instrukcije) u domu za djecu bez adekvatne roditeljske skrbi, imam još par liblinga od prijateljica o kojima vodim brigu razne vrste,
-nekad mi se pored svega toga čini da nemam previše volje za djecu i da sam umorna, da nemam dovoljno ljubavi ili je ne pokazujem...sigurno bi ispunjenje bilo jače sa svojom djecom i zato ih zovem da dođu u to svoje vrijeme za koje su predviđeni, izgubila sam nestrpljenje, brusim se do čiste i bezuvjetne ljubavi jedne mame...
nadam se da će vam moja iskrenost biti od koristi
budite svoje i sretne
budite ljubav
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma