-
Osoblje foruma
mislim da ono što su krojachica, ali i MM napisale baš govori o tome da za pisanje/čitanje i razgovor o izlaznoj strategiji tj. kraju svog mpo puta treba biti spreman...
krojachica je npr. spremna od početka...netko drugi nije
podržavam da se o svim problemima s kojima se susrećemo u svim fazama MPO puta (pa i na njegovom kraju) moramo razgovarati i otvoriti mogućnost razgovora
mislim da je dobro zato imati ovakvu temu, ali i sve druge teme s različiti dilemama i problemima
ja osobno teško razmijevam ljude koji ne sagledaju sve mogućnosti i samo furaju silni optimizam da će uspjeti, ali ja sam takva, a netko drugi nije...nekom je drugom taj optimizam potreban...možda, u slučaju neuspjeha taj netko doživi jači šok suočenja sa stvarnošću, ne znam...
ali svakako mislim da se o tome mora pisati i govoriti
zašto ljudi ne pišu, ne znam...slažćem se s MM da nije lako kad te krenu odgovarti od tvoje odluke, ali bar se na ovoj temi to ne bi trebalo događati...
mislim da ima i onaj element da ljudi koji su odlučili otići jednostavno odu, nemaju potrebu više lamentirati o tome, krenu u drugom smjeru i ne osvrću se više...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma