Pokazuje rezultate 1 do 50 od 755

Tema: IZLAZNA STRATEGIJA-STRATEGIJA PREŽIVLJAVANJA

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I mislim da je svojedobno bilo obeshrabrivano uopće pričati o "alternativama MPO-u" i kao "posvojenje je nešto sasvim stoto", a u biti... ljudima je to uistinu jedan od načina da dođu do željenog djeteta, dakle, nije ono da su prije prvog koraka raskrižja - da li u IVF / da li u posvojenje, ljudi uglavnom podiljenjeni, pa kažu u - u IVF ne bih nikad posvojio / u posvojenje, nikad ne bih u IVF. Mislim da je manjina te populacije takva - oni koji odmah krenu u posvajanje su rijetki, uglavnom ili šibani jednoznačnom dijagnozom (koja često zna ispasti ne jednoznačna) ili svjetonazorem ili pak nekim specifičnim okolnostima (troškovi IVF-a i slično).

U stvari... nekako se te dvojbe (nesvjetonazorne) odrađuju off-line, e, sad, gdje bi ih zapravo trebalo smjestiti, tko bi znao. Na Fertility Friendu su, ako se dobro sjećam, to odvojeni podforumi - život bez djece - dileme - posvajanja. Ne mogu se sjetiti točno više, ali moguće da sam se PPala tada s marči i s rvukovi2, koje su bile načela da tim dilemama ne treba na ovom topicu pustiti previše prostora. Ali, svi su ti stavovi promjenjivi i stvar su konvencije i potrebe (i njenog prepoznavanja).

Neki kompromis je tada, ako se dobro sjećam, bio - ajde, nek živi ovaj topic. Možda je i on dovoljan... mislim, ja sam svoje dvojbe riješila, ne govorim zbog sebe.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 22.01.2013. at 17:11

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •