-
Jučer sam nešto napisala na ovu temu ali eto nije objavljeno .Ukratko sve ono što su doživili parovi koji su bili u više od tri neuspješna postupka zaredom teško da se može opisati riječima.Takvi parovi nesvjesno ili svjesno osjećaju da možda nikad neće biti roditelji.Ja spadam u jedan takav par.Moj muž i ja smo proživjeli sedam godina braka i poprilično neuspješnih postupaka da sam rekla da ih više neću brojati, povremeno sam odustajala pa opet nastavljala.Nisam išla na putovanja koja sam planirala jer sam rekla od tih novaca mogu ići na još jedan postupak i tako su godine prolazile.I taman kad sam odlučila da ću ponovno pokušati još jedanput desilo se ono što svi na ovome forumu nazivaju čudom ali je većini ljudi oko nas najnormalnija stvar
stala sam trudna prirodnim putem.Nisam to objavila na ovom forumu iako sam dugo pratila sve postove na njemu jer sam se bojala još jednog neuspjeha.Sada kada su prošle dvije godine od rođenja našeg djeteta ali i dvije godine otkako je moj muž operirao karcinom testisa i prošao kemoterapije pitam se da li da nastavim ponovno s postupcima ili da se pomirim s činjenicom da sam ipak majka jednog zdravog i veselog djeteta.I čini mi se dok ovo pišem da ću ipak nastaviti ići u postupke iako statistika govori da ne bi trebala budući sam iznad četrdeset,idem sa smrznutim spermićima ,iza mene je niz neuspješnih postupaka ali želja je jača od pameti i tako je uvijek bilo.....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma