-
Kada je vrijeme za izlaznu strategiju? Ja sam čitala vase postove i također bila spremna za izlaznu. Svi pričaju o nekim postotcima uspješnosti, a mene su počeli zanimati šta s onima koji nikada ne uspiju. Kao prvo bila sam umorna od svega, od silnih postupaka, pretraga, čekanja i svega ostalog. Samo nisam znala točan trenutak kad stvarno reći dosta. Dok se taj trenutak nije dogodio sam od sebe, predali smo za posvajanje i odbili su nas, na SD gdje sam čekala lijekove , taman kad su došli mm je otputovao izvan Hr i nismo mogli u postupak više od godine dana. Poslala sam nalaze u Česku, dobila termin ali trebalo je skupiti tolko novaca , pa je to također bilo na čekanju. I kao točka na i rastava braka, znači to je bio kraj s MPO i onda sam se stvarno morala pomiriti da je gotovo s svime. Da nikada neću postati majka, da nikada više neću u postupak itd.
Kad sam se smirila, našla novog partnera koji zna za moj problem i koji me podražavao i vjerovao dogodilo se čudo.....trudna prirodno.
Tako da mislim da prva izlazna strategija mora biti neka viša sila i stvarna nemogućnost postupka iz nekih razloga, a dok kod imamo bar neku šansu svi mi pokušavamo iskoristiti ako ne odmah onda nakon nekog vremena. A druga stvar ni kad smo se pomirili da je kraj, ne mora biti kraj igra sudbine zna sve okrenuti na drugu stanu. Ja sam stvarno mislila da kod mene ni u najboljoj klinici ne bi bilo uspjeha, a o prirodnom nisam ni sanjala.....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma