Pokazuje rezultate 1 do 50 od 755

Tema: IZLAZNA STRATEGIJA-STRATEGIJA PREŽIVLJAVANJA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ina33, kad sam pročitala tvoj doživljaj svega što ste prošli ti i TM, posebice ti u svojoj nutrini tijekom tih dugih 10 godina, samo ću ti reći da ti šaljem veliki hug and kisses i da sad puno bolje i jasnije razumijem tvoj način pisanja.

Mislim da bi ti "kamen pao sa srca" kad bi jednog dana sve to otpustila i ostavila u prošlosti, da ti više nije na plećima ako ti je to opcija.

Sada živiš vrlo ispunjenim životom, što je bilo u prošlosti, neka tamo i ostane. Meni je nekako tako lakše promišljat.

Ti i Jelena pišete svoje osobne priče i mislim da su kakadu jako korisne.

Kakadu, ja bih samo dodala, ukoliko vam je posvajanje opcija, ne čekajte da ispucate IVF pokušaje prije toga jer i ta procedura time consuming.

Sretno s odlukom kakva god bila u konačnici!
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 21.07.2022. at 15:50

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    ina33, kad sam pročitala tvoj doživljaj svega što ste prošli ti i TM, posebice ti u svojoj nutrini tijekom tih dugih 10 godina, samo ću ti reći da ti šaljem veliki hug and kisses i da sad puno bolje i jasnije razumijem tvoj način pisanja.

Mislim da bi ti "kamen pao sa srca" kad bi jednog dana sve to otpustila i ostavila u prošlosti, da ti više nije na plećima ako ti je to opcija.

Sada živiš vrlo ispunjenim životom, što je bilo u prošlosti, neka tamo i ostane. Meni je nekako tako lakše promišljat.
    Hvala ti na mojim promišljanjima mene, ali ja stvarno ne želim živit samo u ružama, i trnje je dio mene, čini me time što jesam . To ti je isto kao što ja tebe stalno promišljam i pokušavam te uvjerit da makneš malo svog rozila, neće ti se svijet uništit, ono... ajde malo neki konflikt, ne samo hugs and kisses itd. i ne samo suptilni fajt, ajde malo otvoreno, bilo bi ti lakše itd. . Live and let live, Lili, svijetu trebaju i ruže i trnje, a svoje ruže i svoje trnje može zalijevat/micat samo konkretna osoba . Jel ti ono kužiš njemački - ima jedna super koja ide baš na igru riječi na njemačkom - Ratschlaege sind auch doch Schlaege.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •