Iz naslova je sve jasno, dakle što da kupim za rođendan?
Molim vas ideje !
Hvala!![]()
Iz naslova je sve jasno, dakle što da kupim za rođendan?
Molim vas ideje !
Hvala!![]()
Prvo odluči koliko para kaniš potrošiti pa će onda i ideje lakše navirati. Recimo neki dječji parfem s aktualnim likovima iz crtića. Nije previše para a odličan poklon.
zato ih je moja curka dobila nekoliko za rođendanDavor prvotno napisa
Izašla je nova kolekcija maca za svaki đepići. I peseka - oni idu s kućicom, koja se može spajati pa onda naraste
moja voli razne figurice životinja ili vila, princeza i pripadajuće kućice i dodatke, tipa ove što je Nano napisala ili Little Pony
isto tako razne kreativne setove, izradi sam svoju lutku, kutiju za nakit ...
a što se tiče parfema, ja ne bi voljela da joj to netko pokloni 8)
plus puzzle (neke 3D ili sa šljokicama, takvih ima u TL od likova Zvončica, Barbi ili Winx)Frida prvotno napisa
ili majicu i knjigu, npr. meni omiljene Čarobne svjetiljke
neku knjigu i jos neku sitnicu (ako se igra sa ponijima ili onim little pet shop, nesto tipa toga). moja cura i njene dvi rodice imaju 6 god, ovo bi se njima svidjelo
Onda lijepo odi u turistički informativni centar na Trgu konja Emira i stričeka sa isukanom sabljomcyber-mama prvotno napisa
i kupi srebrenjak. Dobit ćeš hrgu od 35 grama čistog srebra (~talir), a na njemu je i denominacija u kunama. Prigodno u vremenima "krize".
Nisam upućena u tvoj smisao za humor tak da ni ne razumijem tvoj komentarDavor prvotno napisa
![]()
Pa živina koju je jahao Jelačić se zvala Emir i nadživjela ga je. Opća kultura 8)
Inače mislim da su predmeti od plemenitih kovina odličan poklon.
Da imam sest godina i dobijem talir, ne znam gdje bi mi bio kraj![]()
Puzzle, knjiga, kreativni set (izrada ogrlica, narukvica), drustvena igra, CD omiljenog pjevaca/ice, cool majica, nausnice (ako nosi)...
Mislim, skokni u TIC pa se uvjeri vlastitim očima. Dobiješ ga lijepo zapakiranog i uz ćertifikato da je oriđiđi i da je težak i da vrijedi. Svaki novčić je u svojem etuiću da se ne prlja prstima ... milina.
Pravi mali "DIY Donald Trump Jr." set sa igru...Davor prvotno napisa
![]()