-
mi smo u splitu, već evo drugu godinu kod časnih, vrtić "dobri" i zbilja smo zadovoljni.
vrtić je sređen super, dvorište puno ljuljački, tobogani, mostići, mali bicikli... zatvoreno je i nema teorije da bilo ko uđe niti se djeca vide, jer je u atriju. ulazna vrata vrtića se isto tako uvijek zaključavaju i na porti je uvijek jedna smišna časna.
jelovnik uvijek izvješen. tete su civilke, osim jedne časne. naše su tete dobre i stručne, uvijek smo imali dobru interakciju s njima. do sada nisam imala nikakvu zamjerku. što se tiče spavanja, sada je curica u velišima, pa spavanje nije obvezno. ako želi, tj. ako je umorna, poslije ručka može spavati.
kada god hoću nazovem (prošle godine sam često zvala, ali sada nemam potrebu jer ona rado ide).
mi smo u desetosatnom programu, znači od 6 i 30 do 16 i 30, s tim da nikada nije bilo potrebe ostajati toliko, ali znam neke roditelje koji nisu mogli doći do tada, ili su radili drugu smjenu, pa su u dogovoru s tetama dječica ostala u drugoj, poslijepodnevnoj grupi.
jedino što mi nije dobro je ono što je mukica spomenula, kada se vrtić zatvori preko ljeta. nama to ne znači ništa, jer ja baš taj osmi mjesec ne radim, ali ne znam što bi s djetetom da mi treba. eto, jedino to.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma