Kamil12 ima dosta topica za pljuvanje po vjeronauku, vjeri i sl. pa nemoj još i ovaj pretvarati u isto. Ovdje se traži iskustvo s vrtićima kod časnih sestara a ne stavovi oko vjerskog odgoja u odgojnim ustanovama (da se ljepše izrazim). Ja također dijelim dobra iskustva s "vrtićima kod časnih". I sama sam išla u takav vrtić i dvoje moje djece trenutno idu u vjerski vrtić. Ne ulazim u razloge zašto će se netko opredjeliti za takav vrtić ili zašto mu se takav vrtić ne sviđa ali me lagano živcira nametanje neargumentiranog i ničim utemeljenog mišljenja. Ono što me možda najviše začudilo u cijeloj priči jest stav da su časne sestre stoga što žive redovničkim životom manje sposobne i manje obrazovane odgajateljice te da se vjerski vrtići bave samo vjerskim odgojom a zapostavljaju se svi ostali aspekti odgoja i razvoja djeteta. Naposlijetku, pod istom su gradskom "čizmom" kao i "normalni" gradski vrtići i "netko" ih nadzire kao i ostale odgojne ustanove a i njihove "tete" se primarno obrazuju na istim visokoškolskim ustanovama kao i odgajateljice - neredovnice.

). Ja također dijelim dobra iskustva s "vrtićima kod časnih". I sama sam išla u takav vrtić i dvoje moje djece trenutno idu u vjerski vrtić. Ne ulazim u razloge zašto će se netko opredjeliti za takav vrtić ili zašto mu se takav vrtić ne sviđa ali me lagano živcira nametanje neargumentiranog i ničim utemeljenog mišljenja. Ono što me možda najviše začudilo u cijeloj priči jest stav da su časne sestre stoga što žive redovničkim životom manje sposobne i manje obrazovane odgajateljice te da se vjerski vrtići bave samo vjerskim odgojom a zapostavljaju se svi ostali aspekti odgoja i razvoja djeteta. Naposlijetku, pod istom su gradskom "čizmom" kao i "normalni" gradski vrtići i "netko" ih nadzire kao i ostale odgojne ustanove a i njihove "tete" se primarno obrazuju na istim visokoškolskim ustanovama kao i odgajateljice - neredovnice.
Odgovori s citatom