-
Moje dijete ide u vrtić kod časnih i jednostavno sam morala se nadovezati na ovu temu jer mi nije jasno od kud toliko negativnih da ne kažem ružnih komentara na račun vjerskih vrtića. Zašto brkati vjeru i vrtić???? Pa nisu vjerski vrtići ono što su bili nekad, prije 30-tak godina!!! Ako dijete ide u vrtić kod časnih sestara to ne znači da ih od ujutro do popodne filaju sa vjerskim sadržajima, misama i molitvama. ako je dijete već upisano u takav vrtić onda znaš da će ih naučiti pomoliti se prije ručka i sa time se pomiri tj ili prihvati ili traži dalje, vrlo jednostavno! Čemu ružni komentari?! Ja moram priznati da nisam neki veliki vjernik tj neidem u crkvu svake nedjelje niti se kuči molim prije svakog jela ali sam dijete upisala u takav vrtić zato što je čist, uredan, ima prekrasan park, na djecu se pazi, radi se sa njima i časne su prekrasne. Sa toliko puno ljubavi i strpljenja paze na djecu da bi najrađe sjela negdje sa strane i sve to promatrala pa možda i ja naučim nešto novo. Svaki dan crtaju i pjevaju i sve to nema nikakve veze sa vjerom. Mogla bi do sutra pisati o svojim pozitivnim iskustvima što se tiče tog vrtića ali mislim da nema potrebe... A između ostalog svi imamo mogučnost izbora i nitko nemože reči da je bio prisiljen upisati dijete u taj vrtić i onda "pljuvati" po njemu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma