-
laptop iz TL
Da li je neko mozda kupio onaj roza laptop za djevojcice iz TL (kosta oko 370 kn), kakve su mogucnosti, cemu sluzi? Treba mi neki poseban poklon za curicu od 6 godina, pa me zanima. Hvala
-
Mene zanima , ako smijem konkretno pitati , također za jednu stvar iz TL , namjenjeno djeci preko 3 god., konzola autobus: My first leap pad , košta 250,00 kn , izgleda zanimljivo, no pitam se kako je u stvarnosti.Ima li ga tko ?
-
Naša T ga je dobila za Božić. Rozi od Jagodice Bobice i koštao je cca 400 kn.
Ona ima 3 god i 8 mjeseci i jako se često s njim igra.
Tako da se bojim da bi djevojčici od 6 god bio malo nezanimljiv.
-
Moja ga ima već 2 godine, tek je sada postao zanimljiv.
Na laptopu su igre zbrajanja, oduzimanja, igre sa slovima ...
Loša sličica, glupa glazba, ali evo za koji mjesec će 6 pa se počela igrati s njim ...
Možda stvarno nešto drugo izaberi.
Ovo će prerasti za godinu dana ...
Ali da je kvalitetan, jest. Moji lupaju i šutaju ga bez veze evo već dvije godine i dalje je u funkciji, ništa se nije slomilo, nije ispala niti jedan tipka, i beterije su u funkciji ...
I ja sam ga kupila na sniženju 250kn.
-
Hvala vam na odgovorima!
Curica se sada upisuje u skolu, pa sam bas zbog toga mislila neki malo "ozbiljniji" poklon, sa slovima i brojevima. Ovo je, cini mi se, neki sa barbie motivom, nije jagodica bobica. Jos cu malo pogledati, u svakom slucaju.
-
Klara ima taj Jagodica Bobica, i da prostite - sr... . Ona ima 5 god. i ne igra se s njim uopce, dobila ga je prije 1 god. Ali ima onu igricu šta se spoji na tv, lik trnoružice je upravljač - 200 kn, i super joj je.
-
Imamo rozi Barbie laptop iz TL...
Meni se čini da je za djecu od 5,6g, jer za svaku od 22 igre treba znati slova ili brojeve. Npr. laptop kaže: kuća i sada to treba napisati.
Ili, lapotop napiše ukać i sada treba pravilno napisati kuća.
Nema mogućnost pisanja slobodnog teksta, npr. da sama piše šta želi, npr. mama, tata i sl., što mi je glupo.
-
Deaedi, mislim da je to taj kao kod vas. Znaci, vi niste nesto posebno zadovoljni?
-
Nije loš, ali za stariju dob. Dijete treba znati sva slova, pisati riječi, inače nema smisla...
-
Sada sam vidjela da ti treba za curu od 6g. - mislim da je taman za tu dob, moja cura ima 4g.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma