Citiraj mikka prvotno napisa
inace, ja sam na krevet stavila 2 babylove podloge, okrenute naopacke--tako da je nepromocna strana gore. preko toga stavim veliki rucnik za plazu. ako se netko popiski krevet ostane suh, samo promijenim rucnik, cak ni te podloge ne moram mijenjati. ako se netko popisa preko noci (a to je cesce f. nego k. :/ ), onda stavim jos jedan rucnik preko da mu ne bude mokro pa promijenim sve ujutro. ali to je stvarno rijetko, da ne bi netko sad pomislio da mijenjam tone rucnika tjedno
što se tiče podloga, budući da je bilo promočivanja pelena kroz zaštitnu zbog stvarno puno piškenja mog malog miša, ja sam jedno vrijeme stavljala nepropusnu podlogu ispod plahte, ali sam primjetila da se i on i ja jaaakooo znojimo kad je to ispod nas i jednostavno sam morala staviti nešto pamučno. to je čak bilo u zimu dok je bilo hladnije i opet smo se znojili i do te mjere da mi je on dobio osip po cijelom tijelu iako je spavao samo u jednodjelnoj tankoj piđamici bez bodija ili u dvodjelnoj bez čarapica. tako da sam odustala od bilo kakvog najlona, isključivo pamuk -pa zato dođe nekad i do propišavanja madraca!!!

btw. mikka, o kakvoj to podlozi od lanolizirane vune govoriš, gdje to ima kupiti? to bi nama bilo super!
ja znam samo za zaštitnu vunenu pelenu.