-
Što mi je?
Drage cure,
dijete ima 6 mjeseci, odlično je, spava noću, doji, sve se uhodalo, muž je bolji nego ikad i kad bi sve trebalo biti super ja sam grozno nervozna, lagano drhtim cijeli dan, ne mogu se nigdje smiriti, san loš, a srce lupa 120 u minuti. to odvratno srce čujem i noću kad legnem i ne da mi da se umirim.
prošlo je 6 mjeseci od poroda, jest da sam odležala 9 mjeseci, ali pomaci na bolje su minimalni.
čim nešto napravim odmah se uspušem i moram malo odmoriti, zbog tog kroniočnog umora malo i izlazim vani.
sutra idem vadit krv da vidim što će krva slika reći.
osjećali se tko slično?
-
Poslije poroda se štitnjača zna malo pobrkati. Provjeri hormone.
-
Da i ja sam imala takve simptome napravila brdo pretraga i sve OK -
Živci popustili od stresa.
Ali kod tebe može stvarno bit štitnjača , lupanje srca... al i nemora onaj nemir koji navodiš itd... meni to nekako ide na psihu.
-
Osim vrlo vjerojatnih hormonalnih promjena, mislim da te lupilo upravo sada, kad je sve u redu, zato što si prije taj luksuz nisi mogla dozvoliti. Znači, zakašnjela reakcija na previše zahtjeva, odgovornosti i posla.
Mene je par mjeseci nakon poroda lupilo koliko je to ogrooomna odgovornost imati svoje dijete i kako je to odgovornost koju nikada, ali baš nikada neću moći prebaciti na nekog drugog. Pomisao prekrasna, ali i zastrašujuća, tako da sam danima bila uznemirena i mislila jesam li uopće tome dorasla.
Držim ti fige!
-
Traži da se provjere hormoni štitnjače i crvena krvna slika-možda vučeš anemiju koja se do sada kompenzirala a sada se pokazala u pravom svjetlu.
Da li ti se vratila menga?
-
Najgore sto mozes uraditi je da se sad zarobis u kucu i ubjedis se da nemas snage nizasta. Kao sto su ti rekle cure, provjeri krvnu sliku i pritisak. Navodno (u stvari nije navodno jer moj tata to ima) takvi simptomi mogu biti i od viska zeljeza / ne znam jesi li uzimala suplemente....
-
Osoblje foruma
zeljezo?
a sto je s lijekovima, jesi li mijenjala terapiju zbog dojenja?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma