Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Što mi je?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Što mi je?

Drage cure,
    dijete ima 6 mjeseci, odlično je, spava noću, doji, sve se uhodalo, muž je bolji nego ikad i kad bi sve trebalo biti super ja sam grozno nervozna, lagano drhtim cijeli dan, ne mogu se nigdje smiriti, san loš, a srce lupa 120 u minuti. to odvratno srce čujem i noću kad legnem i ne da mi da se umirim.
    prošlo je 6 mjeseci od poroda, jest da sam odležala 9 mjeseci, ali pomaci na bolje su minimalni.
    čim nešto napravim odmah se uspušem i moram malo odmoriti, zbog tog kroniočnog umora malo i izlazim vani.
    sutra idem vadit krv da vidim što će krva slika reći.
    osjećali se tko slično?

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Poslije poroda se štitnjača zna malo pobrkati. Provjeri hormone.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Da i ja sam imala takve simptome napravila brdo pretraga i sve OK -
    Živci popustili od stresa.
    Ali kod tebe može stvarno bit štitnjača , lupanje srca... al i nemora onaj nemir koji navodiš itd... meni to nekako ide na psihu.

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Osim vrlo vjerojatnih hormonalnih promjena, mislim da te lupilo upravo sada, kad je sve u redu, zato što si prije taj luksuz nisi mogla dozvoliti. Znači, zakašnjela reakcija na previše zahtjeva, odgovornosti i posla.
    Mene je par mjeseci nakon poroda lupilo koliko je to ogrooomna odgovornost imati svoje dijete i kako je to odgovornost koju nikada, ali baš nikada neću moći prebaciti na nekog drugog. Pomisao prekrasna, ali i zastrašujuća, tako da sam danima bila uznemirena i mislila jesam li uopće tome dorasla.
    Držim ti fige!

martinovamama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Traži da se provjere hormoni štitnjače i crvena krvna slika-možda vučeš anemiju koja se do sada kompenzirala a sada se pokazala u pravom svjetlu.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Da li ti se vratila menga?

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Najgore sto mozes uraditi je da se sad zarobis u kucu i ubjedis se da nemas snage nizasta. Kao sto su ti rekle cure, provjeri krvnu sliku i pritisak. Navodno (u stvari nije navodno jer moj tata to ima) takvi simptomi mogu biti i od viska zeljeza / ne znam jesi li uzimala suplemente....

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zeljezo?
    a sto je s lijekovima, jesi li mijenjala terapiju zbog dojenja?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •