Jako dobra ideja, ali što kad ti u goste dolaze ljudi koji njeguju običaje koji nalažu da mami u poklon nose sve potrebno za napraviti kolače :shock:Mrvna prvotno napisa
Pa lijepo kupe 5 kg brašna, jaja, prašak za pecivo, pudinge i konzervirano voće i još hrpu "jestivih" iznenađenja u košari.... aime i kuku.... i opet me to čeka.... Tata dobio litre i litre onih jeftinih žestica što ih pijanci piju pred dućanom..... aaaaaaaaaaaa........ J dobio hrpu robice iz kineskog dućana koja je mirisala po nekakvim kemikalijama.... aaaaaaaaaaa
Ah ta rodbina iz Zagorja..... bolje da umre selo, nego običaji... aaaaaaaaaaa
Svaki put kad odu, mi napunimo kontejner.... svi su znali da ja nisam dobro i da mi ne pada na pamet praviti kolače, da J nije dobro, da muž nije pijanac, ali običaj je doći s prepunim košarama i kupiti pola dućana, a nitko si ne može priuštiti kvalitetu pa.....
Nakon hrpetina gluposti koje sam dobila, mogu reći samo ovo: kad kupujete poklon, recimo robica, kupite neki komplet, a ne košulju broj 80, majicu br 62 cipele broj 18 i kapu za dvogodišnjaka jer sam dobivala hrpu takve nesparene odjeće s kojom stvarno nisam znala što ću.... glupo mi obući na dijete foramaskirnu majicu 62 i neke svijetloplave gegice, a opet da uzmem sve to nespareno pa da hodam po gradu i da tražim drugi dio kompleta
Mi uopće nismo ništa dobili 74, a to je stvarno najzahvalniji broj, ali....
I dobili smo 6 jakni i 3 skafandera..... nitko, ali baš nitko me nije pitao da li sam već to kupila (ipak je to malo veći poklon, kad kupujem nešto skuplje, uvijek pitam)... pa se sad modiramo na veliko![]()