Citiraj Forka prvotno napisa
Citiraj koryanshea prvotno napisa
apricot ne slažem se. osim toga, ako je zbilja tako neka zamru, jer ako očekujemo da ih vrćenje u krug i mlaćenje prazne slame drži na životu, bolje nam je bez njih?
ovo je već drugi put (u ovih 5 minuta što pregledavam forum) da sam naletjela na ovaj izraz, mislim na "mlaćenje prazne slame"...
Ne znam zašto neki (neke) od nas daju samima sebi ekskluzivno pravo na razmišljanje i, konsekventno tome, verbaliziranje svojeg stava o određenoj temi ovdje na forumu, a istovremeno drugima to isto pravo uskraćuju, odnosno, još gore, nazivaju ga "mlaćenjem prazne slame"???!!
Žalosno je to...
I mislim da, ako netko i nakon 30, 50 ili 100 stranica neke teme (koja očito traje upravo zato jer je intrigantna i jer o njoj imamo što reći) ima određeno svoje mišljenje (koje NE MORA nužno već biti sadržano u prijašnjoj raspravi, jer nikako se ne slažem da je u 30 stranica uvijek rečeno sve!) onda bi trebali biti barem toliko tolerantni i dopustiti da to svoje mišljenje i napiše, bez da se odmah etiketira kao "mlaćenje prazne slame", ponavljanje, prežvakavanje, i sl.
evo ja ću prekršiti taj neki bon-ton i na "zamrlom" topicu izraziti svoje mišljenje u vidu jednog potpisa pod forkin post.