Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: glasajte za nase

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno glasajte za nase

http://www.islandreefjob.com/en/#/ap...c=HR&as=25&s=0

applicants for the best job in the world

ajmo solidarnost i glasajte za nase

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

a da malo objasniš o čemu se radi?
    meni nije ništa jasno iz ovog linka kojeg si poslala, a bome neću čačkat pol sata po sajtu jer se tebi nije dalo dvije poštene rečenice napisat...

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja kužim

MM me nagovarao da se prijavim (luđak).

Stray - jel ima netko konkretno za kog bi glasala ili ti je svejedno?

slava avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Re: glasajte za nase

O tome je bilo i na dnevniku. Koliko naših....
    Tiwi, pa kud bi ti bez svojih dječaka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma svejedno, bilo bi skroz kul da neko iz hr za pol godine legalno zaradi 150000 $ i jos da uziva na takvim plazama

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Glasala sam ne znam zašto. Meni taj job uopće nije tako zanosna prilika kako se nekima čini. Nije me baš ostavilo bez daha. I Ne mislim baš nešto najbolje o karakterima ljudi koji se uopće prijavljuju na (po meni) takve gluposti, ali bože moj, tko voli nek izvoli. Meni je to đabalebarenje.
    A i ne vjerujem da je to baš tako, da ćeš tu lovu dobiti za ležanje i kupanje na otoku. Sigurno postoji neki ALI!!!

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Zaboli me ko će raditi tamo i dobivat toliku lovu.Da je netko moj možda bi i glasala

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Navodno se prijavila jedna cura iz nase firme. Al', eto, ne znam koja.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj nenaa prvotno napisa
    Glasala sam ne znam zašto. Meni taj job uopće nije tako zanosna prilika kako se nekima čini. Nije me baš ostavilo bez daha. I Ne mislim baš nešto najbolje o karakterima ljudi koji se uopće prijavljuju na (po meni) takve gluposti, ali bože moj, tko voli nek izvoli. Meni je to đabalebarenje.
    A i ne vjerujem da je to baš tako, da ćeš tu lovu dobiti za ležanje i kupanje na otoku. Sigurno postoji neki ALI!!!
    da li te trebam pitati da li ronis sa bocama i da li sluuuuucajno zainteresirana za prirodu? aktivnosti na svjezem zraku?

ovo je fenomen, tema bez ikakvih debata, pitanja ekipa pljuc pljuc si da oduska

jal postoji ista na svijetu sto neki ljudi nece ispljuvati, cisto pljuvacine radi

kak li je vasoj djeci i partnerima uz vas

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Joj Stray, baš si me nasmijala!

U ljudskoj prirodi je da pljuju...

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Stray ne nerviraj se....valjda sve imamo pms
    Glasala za Maju, ona mi je simpa! A inače, super za onog tko dobije ovaj posao.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa
    Citiraj nenaa prvotno napisa
    da li te trebam pitati da li ronis sa bocama i da li sluuuuucajno zainteresirana za prirodu? aktivnosti na svjezem zraku?

ovo je fenomen, tema bez ikakvih debata, pitanja ekipa pljuc pljuc si da oduska

jal postoji ista na svijetu sto neki ljudi nece ispljuvati, cisto pljuvacine radi

kak li je vasoj djeci i partnerima uz vas

Jesus, ajde ne drami. Imam pravo na mišljenje, po nikome nisam pljuvala. Ne shvaćam ih, ali pogledala sam link i išla glasati jer predpostavljam da je njima do toga stalo pa sam nekome pomogla svojim glasom. I u privatnom životu imam prijatelje kojima se čudim na njihovom izboru, i nikad se nitko nije osjetio pljunutim, sačuvaj bože uopće te riječi. To uopće nije moj način razgovora.
    I samo sam komentirala nisam pljuvala. Da dala sam si za pravo reći što mislim, i sad se neću dati u debatu sa tobom.
    Ako si htjela da glasaju samo oni koji se dive linku i sadržaju trebala si napisati.
    Sad me pusti na miru, molim te.

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •