http://www.islandreefjob.com/en/#/ap...c=HR&as=25&s=0
applicants for the best job in the world
ajmo solidarnost i glasajte za nase
http://www.islandreefjob.com/en/#/ap...c=HR&as=25&s=0
applicants for the best job in the world
ajmo solidarnost i glasajte za nase
a da malo objasniš o čemu se radi?
meni nije ništa jasno iz ovog linka kojeg si poslala, a bome neću čačkat pol sata po sajtu jer se tebi nije dalo dvije poštene rečenice napisat...
Ja kužim
MM me nagovarao da se prijavim (luđak).
![]()
Stray - jel ima netko konkretno za kog bi glasala ili ti je svejedno?
O tome je bilo i na dnevniku. Koliko naših....
Tiwi, pa kud bi ti bez svojih dječaka![]()
ma svejedno, bilo bi skroz kul da neko iz hr za pol godine legalno zaradi 150000 $ i jos da uziva na takvim plazama
Glasala sam ne znam zašto. Meni taj job uopće nije tako zanosna prilika kako se nekima čini. Nije me baš ostavilo bez daha. I Ne mislim baš nešto najbolje o karakterima ljudi koji se uopće prijavljuju na (po meni) takve gluposti, ali bože moj, tko voli nek izvoli. Meni je to đabalebarenje.
A i ne vjerujem da je to baš tako, da ćeš tu lovu dobiti za ležanje i kupanje na otoku. Sigurno postoji neki ALI!!!
Zaboli me ko će raditi tamo i dobivat toliku lovu.Da je netko moj možda bi i glasala![]()
Navodno se prijavila jedna cura iz nase firme. Al', eto, ne znam koja.
da li te trebam pitati da li ronis sa bocama i da li sluuuuucajno zainteresirana za prirodu? aktivnosti na svjezem zraku?nenaa prvotno napisa
ovo je fenomen, tema bez ikakvih debata, pitanja ekipa pljuc pljuc si da oduska
jal postoji ista na svijetu sto neki ljudi nece ispljuvati, cisto pljuvacine radi
kak li je vasoj djeci i partnerima uz vas
Joj Stray, baš si me nasmijala!
U ljudskoj prirodi je da pljuju...![]()
Stray ne nerviraj se....valjda sve imamo pms![]()
Glasala za Maju, ona mi je simpa! A inače, super za onog tko dobije ovaj posao.
stray_cat prvotno napisa
Jesus, ajde ne drami. Imam pravo na mišljenje, po nikome nisam pljuvala. Ne shvaćam ih, ali pogledala sam link i išla glasati jer predpostavljam da je njima do toga stalo pa sam nekome pomogla svojim glasom. I u privatnom životu imam prijatelje kojima se čudim na njihovom izboru, i nikad se nitko nije osjetio pljunutim, sačuvaj bože uopće te riječi. To uopće nije moj način razgovora.
I samo sam komentirala nisam pljuvala. Da dala sam si za pravo reći što mislim, i sad se neću dati u debatu sa tobom.
Ako si htjela da glasaju samo oni koji se dive linku i sadržaju trebala si napisati.
Sad me pusti na miru, molim te.