Kad postanete roditelji u punom smislu dolazi do izražaja ona poslovica o guranju nosa tamo di mu nije mjesto

.
Mislim da mi je najviše snage trebalo da prešutim savjete koje sam htjela dati ljudima koji me za savjet nisu pitali, i obrnuto-da izignoriram savjete koje nisam tražila.
Svak misli da je mjerodavan odlučivati o svojem djetetu, samo što su neki ljudi open-minded pa pitaju i prihvaćaju savjete, a neki su ko zid.
Uštedit ćete si hrpu živaca kad prestanete obraćati pažnju na te stvari. Mislim, ako nešto radite onda ste valjda na čisto s tim da je tako najbolje za vas i dijete, a ono što radi mama xy sa djetetom xy ne bi vas trebalo previše interesirati (osim ako vas ne pita za savjet ili nedajbože zlostavlja dijete).
Ona njega štipa i budi-ti se nasmješiš kako tvoj blaženo spava i bok. Ja sam tokom vremena počela izbjegavati roditelje čije me postupanje u odgoju djece frustrira. Jedna od izbjegavanih je nažalost i moja najbolja prijateljica, ali ne mogu to gledati, jednostavno nemam živaca.