Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Fotokopija rodnog za povrat poreza

Datum pristupanja
    May 2008

Početno Fotokopija rodnog za povrat poreza

hy ja predala povrat poreza imala racune od privatnika. al sad me s svih strana govore da sam trebala i rodni od mikija predati. zasto i koliko se na to dobije i mogu li naknadno i do kad predat :?

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Re: Fotokopija rodnog za povrat poreza

Citiraj malo janje prvotno napisa
    hy ja predala povrat poreza imala racune od privatnika. al sad me s svih strana govore da sam trebala i rodni od mikija predati. zasto i koliko se na to dobije i mogu li naknadno i do kad predat :?
    zašto rodni list od diteta???
    nije mi jasno????

ako je on osiguran preko tebe i ako primaš npr. DD onda si trebala izvadit potvrdu od HZMO-a koliko ti je isplaćeno prošle godine (meni su mamu radi te moje potvrde vratili jučer i danas ju je odnila).
    ako uplaćuješ životno osiguranje onda ti ono tijekom veljače dostavi ispis koliko je uplaćeno u 2008. i predaš i to.
    ako si lani imala dopunsko osiguranje onda na HZZO uzmeš potvrdu da si platila dopunsko toliko i toliko u prošloj godini i predaš i to.

ja sam ove godine prvi put predala za povrat poreza, mala je osigurana preko mene, ali nikakav rodni list nije trebao :?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ja sam trebala predati rodni list, zato što jedno dijete preko godine nije prijavljeno na nikoga, pa ga prijavljujemo sada u poreznoj prijavi kako nam paše. Nekad je bolje na tatu nekada je bolje na mene. Lani smo, recimo drugo dijete prijavili pola na mene, pola na muža. Tako nam se najbolje isplatilo.
    U tom slučaju, kada dijete nije prijavljeno na nikoga kroz plaću, treba donijeti i rodni list.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

rekli su da imam pravo na povrat od hhzo onih 2320 za rodjenje dijeteta :?

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja sam predala kopiju Lovrinog rodnog lista.
    Nemaš brige, ako Ti nešto fali od papira, zvat će Te iz porezne. Mene su lani zvali dva puta za dva dodatna papira.
    I još sam dobila povrat za polog za stan koji uopće nisam prijavila da sam platila (jer nisam znala da se na to dobiva povrat) - eto kako i porezna zna pozitivno iznenaditi

vesna72 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kopija rodnog lista treba ukoliko dijete navodite kao uzdržavanog člana obitelji, a nije vam prijavljeno u pk kartici.
    inače ne treba.

hzzo isplaćuje jednokratnu pomoć za opremu novorođenog djeteta, i to s prijavom poreza na dohodak nema nikakve veze.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •