Dali je to potrebno? Ovo mi je prvo dijete i za mjesec dana ću ga prebaciti iz košare u sportski dio i sad me zanima dali su uopće potrebne te dvije stvari da znam da naručim?
Grazie mile...![]()
Dali je to potrebno? Ovo mi je prvo dijete i za mjesec dana ću ga prebaciti iz košare u sportski dio i sad me zanima dali su uopće potrebne te dvije stvari da znam da naručim?
Grazie mile...![]()
mene je jednom uhavtio pljusak nasred grada s tada malom bebom u kolicima. dala bi sve na svitu da sam u tom momentu imala kišnu navlaku za kolica. onako sam kupila kišobran i to je bila živa pokora.agata prvotno napisa
za komarce ti stvarno nije potrebna navlaka.
Joj i mene je jednom ulovio pljusak a što je najbolje navlaku za kišu za košaru imam ali je tako nespretno ju stavit da sam ju u tom trenutku htjela bacit u smeće. Sreća da me je prijateljica spriječila u tom!![]()
Meni je navlaka za kišu obavezna oprema i stalno je nosim u kolicima. Ne samo zato jer zbog raznih obaveza starije djece moram van po svakakvom vremenu, nego i zato da ne moram razmišljati dal će me uloviti kakav pljusak ili ne.
Imam i ovu za komarce, ali ju nisam nikad koristila.
moja stoji neraspakirana, onako kako smo je kupili prije 5 godina. po kiši se slingamo.
prvo dijete nije htjelo ni čuti za kolica prve dvije godine, za drugo sam sretna da se uopće hoće voziti (sa svojih 9,5 kila). ne pada mi na pamet da ga izazivam nekakvom ceradom.![]()
za komarce, nikad mi nije ni pala na pamet.
Za komarce ne, za kišu obavezno, osim ako ne misliš dijete nositi u nosiljkama ili za vrijeme kiše ili potencijalne kiše stat doma.
Moram ipak nadodati, ako živiš, primjerice u Osijeku, navlaka za komarce i te kako dobro dođe....![]()
I mi se nosamo u slučaju kiše, ali navlaka ipak dobro dođe - na primjer jučer. Izašli smo dok ni slutila nisam da bi mogla kiša (dobro, najavili jesu, ali nije se činilo da će baš odmah), uzeli smo kolica, a nakon petnaestak minuta - kiša. I jako nam je dobro došla navlaka. Naša se brzo i jednostavno navuče tako da smo zastali na minutu, a zatim nastavili šetnju po kiši. Malac je sa zanimanjem gledao kišne kapi na ceradi.
za komarce nismo imali.
za kišu da, i spasila nas je prekonekoliko puta. stalno je bila u kolicima, mislim na navlaku.
Sorry, ali ako ste na Krku kako uopće možeš pitati da li ti treba navlaka protiv kiše? Mi ljetujemo na Krku i to mi je obavezno. Odem u šetnju u proljeće ili jesen i obično ako je oblačan dan jedino šta radim je da ju skidam kad kiša prestane i opet stavim kad počne (sve u cirka dva sata). A o tome kako dobro dođe kad puše vjetar neću ni govoriti. Kod nas mi mrežica protiv komaraca nije trebala, ali naše mjesto nema cisterni pa nema niti toliko komaraca. Imaš u Turbaču za kupiti jeftinih navlaka protiv kiše. Nije uvijek točno da baš moraš kupiti original. Zamoli da ti pokažu u dućanu kako paše na kolica.
kupila sam i navlaku protiv kiše za kolica, i mrežicu protiv komaraca i za kolica i za kinderbet - i nisam koristila ništa od toga![]()
po kiši smo se nosili u marami, a s komarcima nismo imali problema
[quote="Cathy"]Sorry, ali ako ste na Krku kako uopće možeš pitati da li ti treba navlaka protiv kiše? quote]
Pa nije da sam u Engleskoj pa da pada svaki drugi dan.. čovječe, gluposti, evo na Krku sam, svaki dan šetamo i samo jednom sam koristila navlaku za kišu...
Moje mjesto ima cisterni i nema komaraca, dok uz more na pojedinim područjima ima puno komaraca a nema cisterni, tako da su ovo čiste gluposti.Kod nas mi mrežica protiv komaraca nije trebala, ali naše mjesto nema cisterni pa nema niti toliko komaraca.
Ja sam samo napisala svoje mišljenje i nisam nikog vrijeđala.
Ako misliš da su gluposti mogla si to i zadržati za sebe. Isto tako, šta postavljaš pitanja ako ne prihvačaš komentare.