Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Navlaka za kišu i komarce

agata avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno Navlaka za kišu i komarce

Dali je to potrebno? Ovo mi je prvo dijete i za mjesec dana ću ga prebaciti iz košare u sportski dio i sad me zanima dali su uopće potrebne te dvije stvari da znam da naručim?

Grazie mile...

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Re: Navlaka za kišu i komarce

Citiraj agata prvotno napisa
    Dali je to potrebno? Ovo mi je prvo dijete i za mjesec dana ću ga prebaciti iz košare u sportski dio i sad me zanima dali su uopće potrebne te dvije stvari da znam da naručim?

Grazie mile...
    mene je jednom uhavtio pljusak nasred grada s tada malom bebom u kolicima. dala bi sve na svitu da sam u tom momentu imala kišnu navlaku za kolica. onako sam kupila kišobran i to je bila živa pokora.

za komarce ti stvarno nije potrebna navlaka.

agata avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Joj i mene je jednom ulovio pljusak a što je najbolje navlaku za kišu za košaru imam ali je tako nespretno ju stavit da sam ju u tom trenutku htjela bacit u smeće. Sreća da me je prijateljica spriječila u tom!

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Meni je navlaka za kišu obavezna oprema i stalno je nosim u kolicima. Ne samo zato jer zbog raznih obaveza starije djece moram van po svakakvom vremenu, nego i zato da ne moram razmišljati dal će me uloviti kakav pljusak ili ne.
    Imam i ovu za komarce, ali ju nisam nikad koristila.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

moja stoji neraspakirana, onako kako smo je kupili prije 5 godina. po kiši se slingamo.

prvo dijete nije htjelo ni čuti za kolica prve dvije godine, za drugo sam sretna da se uopće hoće voziti (sa svojih 9,5 kila). ne pada mi na pamet da ga izazivam nekakvom ceradom.

za komarce, nikad mi nije ni pala na pamet.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Za komarce ne, za kišu obavezno, osim ako ne misliš dijete nositi u nosiljkama ili za vrijeme kiše ili potencijalne kiše stat doma.

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moram ipak nadodati, ako živiš, primjerice u Osijeku, navlaka za komarce i te kako dobro dođe....

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

I mi se nosamo u slučaju kiše, ali navlaka ipak dobro dođe - na primjer jučer. Izašli smo dok ni slutila nisam da bi mogla kiša (dobro, najavili jesu, ali nije se činilo da će baš odmah ), uzeli smo kolica, a nakon petnaestak minuta - kiša. I jako nam je dobro došla navlaka. Naša se brzo i jednostavno navuče tako da smo zastali na minutu, a zatim nastavili šetnju po kiši. Malac je sa zanimanjem gledao kišne kapi na ceradi.

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

za komarce nismo imali.
    za kišu da, i spasila nas je prekonekoliko puta. stalno je bila u kolicima, mislim na navlaku.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Sorry, ali ako ste na Krku kako uopće možeš pitati da li ti treba navlaka protiv kiše? Mi ljetujemo na Krku i to mi je obavezno. Odem u šetnju u proljeće ili jesen i obično ako je oblačan dan jedino šta radim je da ju skidam kad kiša prestane i opet stavim kad počne (sve u cirka dva sata). A o tome kako dobro dođe kad puše vjetar neću ni govoriti. Kod nas mi mrežica protiv komaraca nije trebala, ali naše mjesto nema cisterni pa nema niti toliko komaraca. Imaš u Turbaču za kupiti jeftinih navlaka protiv kiše. Nije uvijek točno da baš moraš kupiti original. Zamoli da ti pokažu u dućanu kako paše na kolica.

adonisa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

kupila sam i navlaku protiv kiše za kolica, i mrežicu protiv komaraca i za kolica i za kinderbet - i nisam koristila ništa od toga
    po kiši smo se nosili u marami, a s komarcima nismo imali problema

agata avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

[quote="Cathy"]Sorry, ali ako ste na Krku kako uopće možeš pitati da li ti treba navlaka protiv kiše? quote]

Pa nije da sam u Engleskoj pa da pada svaki drugi dan.. čovječe, gluposti, evo na Krku sam, svaki dan šetamo i samo jednom sam koristila navlaku za kišu...

Kod nas mi mrežica protiv komaraca nije trebala, ali naše mjesto nema cisterni pa nema niti toliko komaraca.
    Moje mjesto ima cisterni i nema komaraca, dok uz more na pojedinim područjima ima puno komaraca a nema cisterni, tako da su ovo čiste gluposti.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja sam samo napisala svoje mišljenje i nisam nikog vrijeđala.
    Ako misliš da su gluposti mogla si to i zadržati za sebe. Isto tako, šta postavljaš pitanja ako ne prihvačaš komentare.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

peace, sisters! 8)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •