-
Koliko često dojite noću?
Nisam znala gdje bih stavila temu, pa ako sam promašila unaprijed isprika moderatoru.
Zanima me koliko često dojite noću, mislim pri tom na sate?
Naime, meni je patronažna rekla da nikako ne smije proći više od 4 sata od zadnjeg podoja jer u protivnom padne bebi šećer i nastupe komplikacije. Moje zrnce za sad se budi svka dva sata, ali ima noći kad se to protegne i na tri. Strah me da ću koju noć zaspati i ja i ona i da će proći više od ta 4 sata.
Razmišljam da počenm navijati budilicu za svaki slučaj,
.
Kakva su vaša iskustva?
Unaprijed hvala!
-
Ako je beba rođena na vrijeme ne trebaš se brinuti oko toga. Ja svoje nikad nisam budila, niti sam gledala na sat.
-
Osoblje foruma
beba sada ima gotovo mjesec dana...
sa kojom težinom je rođena i koja je bila najmanja otpusna?
je li beba imala žuticu ili ikakve komplikacije nakon poroda?
kako napreduje, jesi li je vagala?
koliko ima popišanih, a koliko pokakanih pelena u 24 sata?
koliko imate podoja u 24 sata i koliko ih je od toga noćnih?
Prije no što odgovoriš na ova pitanja, ja ti generalno mogu reći kako ima beba koje odmah prespavaju cijelu noć i nije im potrebno noćno hranjenje.
Ali ima i onih (a tih je više) kojima su potrebni noćni obroci.
Bebe koje su rođene s malom težinom, one uspavanije... one ne bi trebale imati razmak veći od 4 sata
-
Rođena je sa 3010, tijekom boravka u bolnici pala na 2700, kući išla sa 2900. Moje zrnce je bilo žuto, ali nismo ostale zbog žutice duže u bolnici jer su nalazi bili u granicama normale. U mjesec dana je dobila kilogram i narasla 4 cm. Rođena je 10 dana nakon termina.
Kaj se pelena tiče to je kako kad. Nekad jedva bude tri, nekad pređemo i 8 pokkanih, dok je popiškanih uvijek oko tri.
Noćnih podoja ima 4 , dok ih danju ima bezbroj, svakih sat vremena.
-
-
Moje starije dete je isto imalo zuticu i od 6. nedelje je spavala po 8 sati nocu (i sada se sa ceznjom prisecam tih dana posto se Andrej prvih 5 meseci budio i po 5 puta, a sada sa 6 meseci 1-2).
Nije da sam neki strucnjak, ali mislim da ne trebas buditi bebu. Mnogim mojim (sretnim) prijateljicama bebe prespavaju noc
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma