Stranica 18 od 20 PrviPrvi ... 81617181920 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 851 do 900 od 957

Tema: BLIZANCI - trudnice s blizancima u 2009. gdje ste?

maya1982 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

bony, ni mi nismo imali odnose. Doktor zabranio prva 3 mjeseca, onda kao ajde možete ali pažljivo, no ja sam nešto malo prokrvarila (ali smeđe) u nekom 15 tt, tak da više ni nismo...znači nismo od 30.01 do negdje 15.12. Pa si mislite kak je bilo za izdržati....

A kaj se tiče orgazma, 2 puta u toku rane trudnoće me probudio orgazam..

lionking avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno odnos???

Kako izgleda golo musko?
    Toliko o odnosu za vrijeme trudnoce, moram priznati da mi je trudnoca bila problematicna samo u prva cetiri tjedna vrlo sam aktivna sama se jos uvijek vozim na kratke ture 5 min od kuce ali odnos mi niti u prvoj trudnoci nije bio nesto must have neka bebe rastu u miru a odnosa ce biti i poslje...

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Meni dr nikad nije ni spomenuo temu: ni da, niti ne :?
    Ali mm se boji jadan (ili kako bi rekla moja sestra, to je sluzbeno al bolje da ja to malo provjerim ) a ja sam suprotno svim pricama o napaljenim trudnicama izgubila svaku zelju :?
    Sad kad ste vec spomenule, ima li netko slicnih iskustava :?

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

vidim zahuktale se trudnice o keksu...
    morat ćete special temu otvarat dame...hihi
    neke izgube a neke dobiju želju doubleeć....ja sam u ovoj trudnoći samo htjela sačuvati svoje bebice...

korky avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Šta se tiće progesterona uzimala sam ih do 14-tog. tjedna i sada hvala Bogu više nemorom :D
    A šta se tiće keska mi to jednom u 2 do 3 tjedna ali puno pažljivije i nježnije, a u prvoj trudnoći to je bio najmanji problem, kad god bi nam došlo sada su ipak dvije bebe pa me i malo strah, ipak je tamo gužva...
    svima

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Haha stvarno se zaguzvalo odjednom na ovoj temi
    sad sam se sjetila kak se moj jadni mm uvijek veselio pricama o trudnicama keksoljupcima- a dobije mene

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

dobit će dvije prekrasne kombinacije sebe i tebe...kaj bi on više?
    bit će i keksa ..hihi..kada vam duplići odrastu malo i kad ne budeš "umorna"

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Uu, ni ja a kamoli on u biti ne shvacamo koliko ce jos proci dok ne dode vrijeme za slatkise hehehehe

bony avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

uh curke lude ste ,eto moramo i ovdje tu temu završit,stvarno zabrane sa svih strana .

TARA M avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Pozdrav svima i od nas troje ,,mi smo sada 13+5 ,, a dugački 7,12 i7,06 :D

Bony ti si radila probire vidim?? ja sam htjela ,pa me moj dr iz Petrove odgovorio da se to kod blizanaca ne radi jer da vrijednosti nisu pravovaljane kao kod jednog ploda.... neznam,pa sam odustala,,sad mi krivo.. ali to vjerujem u njegovu sručnost i rad
    Šta se tiče odosa nisam ni pitala ,nego mi je sam rekao da mogu imati odose,,ali rađe ne bih,, strah je i mene i MM,pa neću riskirati,,,izdurat ćemo mi i to ,i da cijelo vrijeme moram stavljati utrogestan 3x100

korky avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Tara M i meni je moj ginekolog rekao da nije pouzdano kod blizanaca i da ako je sve ultrazvučno u redu da nema potrebe, mislim da je tu nuhalni nabor dosta bitan i ako je on u redu onda isto nije potrebno, tako mi je pak rekao dr. na sv. duhu. On je bebačima izmjerio taj nuhalni nabor i rekao da je sve u redu i da je minimalan rizik kromosomskog poremečaja....a nisam ni ja pametna jer sam sa svojom curicom to rodila ...a valjda zato jer je bio jedan plod...
    bony jel su tebi rekli da to radiš ili si sama tražila?

bony avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

da se mene pitalo ja isto nebi radila, ali dr.R kaže da oni sve šalju i kad je izmjerio nabor-1.3 kod oba rekao da ne brinem ,da će sve biti ok.u vinogradskoj rade za svaki plod posebno statistiku i nakon 2 sata su mi javili da je sve ok i i poslali dva nalaza na mail .Dr kaže da Vinogradska to odradi vrhunski.
    inaće danas idem kod doca jer me vec par dana boli donji dio trbe da jedva ponekad hodam a noćas me bol i budila.Ja se nadam da je to normalno zbog širenja maternice itd ali neka on to potvrdi pa nek boli i dalje

bony avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ma nemojte se zamarat sa tim statistikama probira što niste obavile,samo mislite pozitivno i bit ce sve ok .Moja sestra je u 27g rodila drugo dijete-curicu s down.s i ja bi po tome imala razloga ici na amnio,ali ne pada mi napamet , to nije nasljedno, jednostavno se dogodilo i ja se nisam nikad s tim previše zamarala,cak ni doc to nije uzeo kao razlog za povecan rizik.Samo nek mi njih iznesemo do kraja i eto fešte u 7mj :D

TARA M avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ma neću se zamarati s tim,,,, nadam se da će sve biti ok.,što je tu je sad.,nisam znala da to rade tako u Vinogradskoj,,a ni dr. mi nije bio za to,,,u biti rekao je da vrijednosti ne pokažu kao bi trebali ...

Bony,jesi bila kod dr? što je rekao? ja mislim isto da se širi ,mene nekad zaboli,, i ove bočne kosti valjda se i to širi,ipak mi nosimo dupliće,mislim da treba piti magnezij,,al ništa dok dr.ne kaže..

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

pozdrav

malo novost
    bebači su dobro
    veliki između 2700-2900 svaki
    ušli su u 36+
    bore se za još koji dan 3u1
    ali kak su počeli trudovi svakih 8-10min pa se smire
    pitanje je vremena kada budu došli na svjet
    skinuli su joj šav
    valjda budu probali na prirodni
    ak nebu išlo onda na carski
    ana- je inače dobro

piše m

bony avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

bila sam i sve je ok,navodno mi bolovi od mjehura :/ ,nije baš bio pričljiv,više se zamarao time što sam još uvijek na pregledima u Zg i tako me samo .I da, dobila utrice do daljnjeg,kaže da nije za riskirat.A mene i dalje boliiiiii

bony avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

pozdrav Ani i bebicama,joj kad cujem ovo ak nebu išlo.......onda na carski odmah me želucek zaboli.Zato~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da prođe prirodno i brzo i bezbolno i da sljedećih dana budete najsretniji na svijetu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

andrejaaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ana- bebači su stvarno već veliki
    šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za skori najljepši susret

valjda će uspjeti ova poruka jer se uopće ne snalazim s novim izgledom foruma

korky avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ana. bebači su stvarno veliki...neka prođe sve u naj boljem redu!!!

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

pozdrav

ana- je u rađaoni
    na ctg
    čeka porod

piše m

maya1982 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Joj držimo fige ani!!!!!
    Da prođe što brže i bezbolnije!!!!

Kad porod krene s trudovima ide puno brže i lakše, nego ako krene puknućem vodenjaka....

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

drage naše
    ana-je RODILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    počeli su prirodni,a završili crski pod epiduralnom ma moju inicijativu i moje zvanje docenta na mobitel
    porod je poceo oko11,a rodila oko 17,15carski
    bebači su dobro oko 2400g i 45cm x2
    malo sam se resetiro pa mi fali dio sječanja
    kad saznam podatke vam javim još

piše ponosni TATA

andrejaaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Čestitam i ovdje našoj ani i ponosnom tati na njihovim bebačima

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

čestitamo ani i mužu na prelijepim darovima!!!!!

korky avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

čestitam na 2 prekrasna paketića!!!!

TARA M avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ll

TARA M avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Post bok

Koliko komplikacija,,dok se registriram,,,dok se snađem na ovom novom predivnom forumu,,,ajmeeeeeeeeee!!
    Ana čestitke na prinovama !
    Bony jesu prošli tvoji bolovi ???
    svima

bony avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

haj svima
    mi smo ok s tim da uvijek osjecam neko zatezanje i tako, ne mogu se baš pohvalit da uživam ,što se tice fizicke aktivnosti.Što ima kod vas?

bony avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

i mi smo se jedva registrirali jer sam zaboravila lozinku pa me panika uhvatila da više necu moci na rodu,svašta.

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Cestitke Ani i tati
    jedva cekam jos info!!

Joj, ja isto jedva upala na forum, danima se zbunjena pokusavam spojit starim linkom ehhe i se si mislim jos ne radi! Bas sam tumplek

andrejaaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Evo malo i mene,danas bili na pregledu u 30 tjednu i sve je dobro!Bebe su 1350 i 1400 g, ja zatvorena unatoč kontrakcijama koje su jake.
    Kilaža isto pristojna, u plusu sam 9 kg i sad malo moram pripaziti da ne uzimam puno ugljikohidrata.
    Za 2 tjedna je nova kontrola i dogovr za bolnicu,barem nam je to u planu
    svima od nas troje

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Prvo da čestitam mami ani na malim bebicama.
    Evo ja bila na kontroli i moji se bebiji i dalje razlikuju po veličini.
    Jedna nam je bebica 21 mm i odgovarala je uzv za 9 + 2, kčs a
    druga nam je bebica 17 mm i odgovaraja je uzv za 8 + 2, kčs.
    Dr nije zadovoljan i on bi radije da su iste veličine.
    Sad nemamo ništa drugo več čekati novu kontrolu za 14 dana.
    Jel mozda imao tko ovakav slučaj?
    Svima šaljem puno pozdrava!

TARA M avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Tina ,,pa mislim da je to čest slučaj sa blizancima,,i da nije nešto neuobičajeno,,,, moji su na prvom pregledu bili mani za 3-4 mm,, ,već na drugom su bili isti...
    mene tu i tamo zna zaboliti jajnik ,,pa tu i tamo neki grč,,onda popijem magnezij, mislim da to sve ulazi u "staž" trudnoće ,imam kontrolu 15.02, pa ćemo vidjeti,, sad smo u 15+4,svima pozdrav

bony avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj "tina" prvotno napisa Vidi poruku
    Jedna bebica koja je na prvom uzv bila 7 mm sad
    je 20 mm i srčeko kuca, a druga bebica koja je na prvom uzv bila
    4 mm sad je 7 mm i isto srčeko kuca.
    Kontrola za 3 tjedna, a do tada tisuće briga.
    Jel mozda netko imao ovakav slučaj?
    Pusa svima!
    Tina-ti si ovdje nešto fulala sa milimetrima i to mi se činilo velika razlika,ali sad što pišeš uopće ne vidim u cemu je problem.moji su uvijek bili različiti,sa 5 tj se jedan plod vidio i bio 2,5mm dok drugog još nije bilo i normalno da je uvijek zaostajao ali to je zbog malo kasnije implantacije.Sada kad se mjere u cm to više nije neka razlika,skoro pa su isti.nikad doc nije radio problem oko toga što je par mm manji.Ne brini

korky avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Tina uopće nemoj brinuti, pa bitno je da rastu oba dvije bebe, vjerojatno je stvarno došlo do kasnije implatacije. Ja znam jedan primjer di je jedna cura imala embriotransfer jedno 5 dana poslje mene a sad joj je trudnoća veća za tjedan dana. I stalo joj u uzv knjižicu pišu da je beba veća za tjedan dan.
    adrejaaa sretno!!! kako vrijeme brzo prolazi...samo vi još malo izdržite i bit će sve ok!
    a mi imamo najvjerojatnije curicu i dečka, sad smo 16+4 tj. i za sad je sve za 5!!

TARA M avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

korky ,,šta ti je dr. već uspio vidjeti spol ? mi idemo sa 16 +5 ,pa se nadam onda da bi možda mogao,,ajmeeeeeeeeeeeeeee,jedva čekammmm!!!!!

maya1982 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ja sam saznala spol u 17tt. Bila sam kod dr.Ujević, u Viliju na anomaly scanu.
    Ako je dobar UZV može se bez problema vidjeti u 17tt!

TARA M avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

pa moj dr. ima 4D ,,valjda bude,,kako se snalaziš maya sa bebicama ?

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Bony nisam se zabunila tako je dr vidio na vaginalnog ultrazvuku i razlika je bila velika jedna bebica 7 mm
    a druga 20 mm tako da je on bio siguran da će ova manja mrvica otići ali na drugom pregledu na uzv preko
    trbuha jedna bebica nam je bila 21 mm, a druga 17 mm. I onda je dr Hafner rekao da se točnije vide mjere na uzv preko
    trbuha nego na vaginalnom pa da je moguće da te mjere na vaginalnom uzv nisu bile točne.
    I meni sad to više ne zvuči tako velika rezlika ali on i dalje stalno govori da bi bilo bolje da manje bebice nema i
    da to nije dobro da postoji razlika.
    Bit će sigurno sve super i moje dvije srečice će sigurno biti super znam ja, samo pozitivno.
    Hvala vam svima!

korky avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

TARA M da vidjeli smo sve, ako je malo bolji uzv može se vidjeti a dosta je bitan položaj bebe, dečkić se tak ljepo namjestio da nemožeš fulat, a kod curice nismo ništa vidjeli pa bi to bilo to...ali kaže da ništa još nije 100% sigurno. Ja bi tako htijela da ostane ova kombinacija, di češ ljepše!!
    Tina meni curica od početka zaostaje 1mm od dečkića, ja stvarno ne vidim problem u tih par mm, i sigurna sam da će se mali borci izboriti do kraja!
    svima

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Tina, samo da ti kazem sto je meni dr rekao... Mi smo malo veci od vas (37tj) ali sam isto za neke razlike pitala i rekao mi je da je najvaznije da se od jednog do drugog pregleda ne povecava jako razlika medu klincima.. Da ne bi jedan bebac "krao" od drugog hranu!

Nemoj se jako brinut, kazu da su stvarno rijetki slucajevi da su bas isti blizici!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Hvala vam cure puno!

TARA M avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

korky ,kombinacija je super ,želim ti ju da do kraja ostane na tome,,ma znam da nije sigurno tako rano s tim utvrđivanjem spola,, ali sam nestrpljiva,))A da,dosta ovidi kako se oni okrenu,,, svim majkama blizanki pozdrav))),,danas točno 16 tjedan !!!!

jele blond avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Evo, i mi ćemo se prijaviti ovdje! Prema ultrazvuku 8 tt i po 14 mm .
    Zanimaju me Vaša iskustva jer se trudnoća s blizancima smatra od starta rizičnom, do kada ste radile i jeste li trudnoću vodile od strata kod nekog specijaliste ili kod svog doktora?
    Jako sam u dilemi, i nisam baš sigurna koliko povjerenja mogu imati u svog soc. ginića

andrejaaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

jele dobro nam došla i čestitam na blizančekima !
    Evo,moja se trudnoća od početka vodi kao rizična, ali uzmi u obzir da sam začela pomoću oplodnje iz šestog pokušaja i odmah sam prestala raditi,ali to je bilo za očekivati jer sam odgajatelj i imala sam jasličku grupu.
    Do sada,a u 31 tjednu sam,nisam imala nikakvih komplikacija(da kucnem), iako sam dosta sitne građe(bila ), a nadam se i da će tako ostati do kraja.
    Što se tiče doktora ja sam išla privatno kod dr koji nam je radio oplodnju jer imam veliko povjerenje u njega.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

jele blond dobro došla! Ja sam isto išla na potpomognutu oplodnju u bolnicu i tko sam i
    ostala kod njih i dalje i nekako se osjećam sigurnije.
    Mislim da puno dr iz bolnica radi i privatno tako da mi i to zvuči super ako nisi baš
    sigurna u svog socialnog ginekologa.

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Hvala na čestitkama i dobrodošlici našim dečkima.A mi želimo dobrodošlicu svim novim bliza-trudnicama,i curama kojima se bliži porod da prođe što bezbolnije i sretnije kad primite svoje zamotuljke u naručje.

Pusa od nas troje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

draga ana- preslatke su te tvoje male štruce
    uživajte, uživajte, uživajte

jele blond avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Hvala cure na dobrodošlicama .
    Ma inače, moj ginić je skroz bio ok, do sad. Naime, kako mi nije bilo ni u peti da sam trudna, naravno, otišla sam kod privatnika.
    Ispalo je , ne samo da sam trudna nego da su dva srčeka!
    I sad s tom informacijom ja dolazim svom doktoru, s namjerom da mi on vodi trudnoću.
    Očito sam napravila grešku što sam uopće i spomenula privatnika, jer se dotični uvrijedio, oprao me kao balavicu i sve u svemu razgovarao samnom onako kako smatram da doktor nikada nesmije razgovarati sa svojim pacjentom, a pogotovo ako se radi o treudnici koju dodatno peru hormoni!!!
    Naravno, moje povjerenje tu pada u vodu...
    A znam da ginići nikako ne vole preuzimati trudnice jedni od drugih
    I onda sam si malo u dilemi...

korky avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ana- bebice su pre predivne
    jele blond dobro nam došla, ja sam ti sada 17+2 i još uvijek radim(uredski posao) i radit ću dokle god mogu jer mi ovako brzo vrijeme prolazi, a šta se tiće doktora kod svog primarnog obavljam obične preglede tipa tlak, težina i to, a uzv na SD u ambulanti za visoko rizične trudnoće, čak mi je i moj primarni rekao da bolje da budem gore na Sd-u jer su ipak dvije bebe, u svakom slučaju uzv je puno bolji, po meni je bolje da si tamo gdje imaš povjerenja, ipak su to dvije bebe.U svakom slučaju sretno!!!!
    Svim curkama i bebačima puno, puno pusica (nestaso mi smajlić )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •