Stranica 19 od 20 PrviPrvi ... 917181920 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 901 do 950 od 957

Tema: BLIZANCI - trudnice s blizancima u 2009. gdje ste?

lionking avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ana, cestitam na preslatikm bebama.
    Sad kad ih vidim sva se raznjezim. Ja sam usla danas u 36 tt i jos sam u komadu (na srecu), cure su teske jedna 2290g, a druga 2050 g, obje su se okrenule glavom prema dolje tako da ukoliko se neka ne odluci sad malo zaigrati i promijeniti pozu mozda bude prirodan porod. (iskreno se nadam). Nekako mislim da su male pa se nadam da cemo ostati u komadu jos neko vrijeme da se udebljaju, samo da mala srca budu velika i zdrava.

Eto a svim novim blizanackim trudnicama zelim puno srece i dobro nam dosle na forum

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Bok svima!!!

Ana cestiiiitam, joj kad ih vidim ne mogu svoje docekati!
    Mi smo 38 tj i odbrojavamo

Bok Jele, pozdrav malcima!
    Evo za usporedbu ja sam radila negdje do 18 tj, planirala i duze al eto stjecajem okolnosti ispalo tako...
    Kod dr saam privatno od pocetka; isto slucajno jer je moja dr koja mi je inace genijalna, bila na godisnjem kad sam trebala prvi put ici tj potvrditi trudnocu

pozdrav svima!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

dobrodošle nove bliza-trudnice!!!
    želim vam školske trudnoće i još školski porod te oporavak!!!!

bony avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

haj svima!
    veliki pozdrav mamama i beba blizićima.
    evo da se i mi javimo sa današnjeg uzv-a.sada smo 17+2 i sve je ok,saznali smo da imamo 2 dečka,jedan je, 100% dečec, drugi se malo skrivao ali doc je dosta siguran i u drugog.jedan bebać je manji ali malo i neznatno,s obzirom na kasniju implantaciju to je sve ok jer se razvija uredno po protokolu.žalila sam se docu na bolove i zatezanje trbe, a on kaže da mora tako ,da to znaci da rastu,pa onda nek rastu vražicki mali.
    još jednom pozdrav svima...pusa!!!!!!!!!!!

TARA M avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

pozdrav i od nas ! Bravo Bony,2 dečkićaaaaaaaaaa !!!Mi smo danas točno 17 tjedana ,,U ponedjeljak isto bili na ultrazvuku i dr kaže VJEROVATNO cura i dečko,,u biti za curu je sigurniji ..a za dečka kaže da ćemo bolje vidjeti na idućem pregledu...jer je možda pupčana ,pa... ali ja bih htjela da ostane takva kombinacija.I kod nas je kao dečko manj iza jedan dan od curice,,, po mjerenjima,,ali to nije ništa strašno.Ja isto imam zatezanje i neke bolove ponekad u vagini ,,pa mi je mjerio cerviks koji je 5 cm i sve je ok.kaže dr.a ti bolovi u vagini tj neki pritisak je od njih ,,baš kad smo ih počeli snimati bili su i jedno i drugo na glavi prema dolje ,,onda su se počeli okretati jer smo ih uznemirili,,,he...Jesi ti još na utrogestanima Bony ? ja sam stavljala 3x1 ..,sad mi je rekao da pijem 2 ujutro , 2 navečer,,, a meni je tako to koma piti riga mi se,,,ja bi rađe stavljala..mislim da je to i bolje,,kaj vi mislite ??? pusa svim mamama i bebamaaaaaaa!!!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

dečki prednjače..hihi
    sretno curke!!
    Posljednje uređivanje od stellita : 17.02.2010. at 13:58

andrejaaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Javljam da smo mi od sutra u bolnici. danas na pregledu ne baš sjajno jer sam otvorena do unutarnjeg ušća i potreban je strogi nadzor.
    Dečko je 1800,a curica 1700 grama i kako stvari stoje izvjesniji je carski jer je dečko prvi i na zadak.
    svima sretno i vibrajte da izdržimo još malo

korky avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

andrejaaa držim fige da još izdržite u jednom komadu koliko god je to potrebno!!!

Mi smo danas 18tj. i imamo 100% dečka i 99% curu, sve je super ali mi je bilo zbunjujuče kako jedno drugo naguravaju, pitala ja jel to normalno a on se smije i kaže da je.
    Jel još netko tako što vidio na uzv? imam neku vjerojatno neopravdanu paranoju da bu jedno drugo ozljedilo!!
    pozdrav svim rođenim i nerođenim bebicama i naravno njihovim mamama!!!!pusa

korky avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

bony i tara M čestitam na dečkićima i curici!!!
    Tara M a zašto još uvijek moraš uzimati utrogestane? Ja ih smanjivala do 16 tj. i prestala, dr. na SD zadnji put me odmah pitao da li sam prestala uzimati a isto sam koristila 3x2?
    a da, da vam pohvalim svoju curicu koja je sustigla dečkića i sad su isti!!!
    pozdrav svima!!!!!

bony avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ajme curke kombinacija cura-dečko vam je ,malo vam zavidim.ja i dalje uzimam utriće vaginalno,oralno su mi koma,mogla bi prespavat cijeli dan,drogiraju me i još oni da me napuhuju,ne hvala.Korki,meni je doc rekao da cu do 30 tj.uzimat utrice,da on ne bi riskirao tu T,kao cuva T i da ne dođe do prijevremenog poroda,ne znam,svaki ima svoje mišljenje,ali vidim da neke cure cim budu malo otvorene odmah dobiju ut.,pa ak ne može škodit ja cu ih i dalje konzumirat.

rijecanka77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Pozdrav cure,

Samo da javim sretnu vijest - postala sam TVINS MAMA Prošli tjedan, 8. veljače, na svijet su došla moja dva anđela - kćer Vita (3050, 49 cm) i sin Tin (2720, 46 cm), oboje apgar 10/10. Porod je bio prirodni (hvala doktoru koji me odgovorio od carskog) i ipak nisam uzela planiranu epiduralnu. Sve u svemu, sve je prošlo super, ali sam nakon mjesec dana ležanja u bolnici na kraju morala na inducirani porod u 39. tj. jer se nisam otvarala i nije bilo ni traga trudovima. U rađaonu ušla negdje oko 9, a rodila u 14,15.

Nadam se da ste sve dobro i svima želim puno sreće!

A sad moram ići jer počinje noćna smjena....

maya1982 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

rijecanka čestitam!!!!!!!!
    Svaka čast da je save bilo poprilično brzo gotovo i to na prirodnom porodu!!
    Djeca imaju super težine!! Super si uspjela bez epiduralne!Ajme ja sam se otvarala 12h uz gel, dripove, epiduralne i nisam se uspjela poroditi!Jesi imala epi?
    Imam i ja Tina!
    Pa super si izdržala dugo da nije počeo porod! A gdje si rodila?
    Ja se nekad pitam zašto je moj porod morao biti tako težak i na kraju se totalno zakomplicirati i sve krenuti u krivo...tako da mi je sve to ostalo u ružnom sjećanju...

TARA M avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

riječanka 77 ,čestitam n bebicamaa ! pogotovo na prirodnom porodu !
    Korky..isto kao kod Bony mi je rekao DO KRAJA TRUDNOĆE,da nebi ranije dobila trudove ,,,Bony ,,ja ih isto ne mogu piti ,,živi užas,,pa stavljam 3x1 ,,jutro,popodne ,večer ,,i tako odmaram popodne ,pa mi svejedno,, Super da je cura stigla dečka,, a valjda će moj dečko stići curu,,jer je ona veća ,,))) no sve je to ok, Držite se ,,pusa ,Anderja držimo sretnice !!!!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Nakon svih ovih lijepih vijesti od svih vas ja se javljam sa mojom najvećom tugom.
    Našim bebicama su prestala kucati srčeka.
    Tako sam tužna, ne opisivo... tužna, srce mi je puklo
    Želim vam svima svu sreću i čuvajte svoje bebice

korky avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

tina strašno mi je žao !!! pa jel znaš možda razlog da baš oba dvije bebe!?

riječanka77 čestitam od srca na bebačima i stvarno su im težine super, kad stigneš pusti nam malo sličica da se divimo!
    tara m i bony pa onda bi i ja mogla uzimati utrogestane da mogu spavati jer navečer nikako da zaspim i to mi ide na živce a inaće stvarno volim spavati, najviše volim vikende jer ujutro mi moja curica se uvali u krevet i mi tako barem dva sata dok tata radi doručak i kuha kavu (da ne mislite nije uvijek bio takav).
    tara m meni ti je reko dr. ako je implatacija bila u isto vrijeme da će jedan drugog dostići a kasnije u trudnoći će doći do razlika, pogotovo ako se radi o različitim spolovima!!
    cure svima kiss (nesto mi smajlić s pusom, čudno)!!!

TARA M avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

tina -jako mi je žao,,ubije me to kad čujem,,znam da ti je teško,,drži se i idemo dalje ...zašto se to dogodilo,šta kaže dr ?
    korky ,ja nemam problema sa spavanjem ,,ali utriću oralno drogijraju jako,,ali me i napušu ,,pa pitaj dr,,mislim da ti ne mogu škoditi

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Nema odgovora na pitanje zasto se to dogodilo. Stalno mi je govorio da bi bilo
    bolje da manja bebica ode ali nije se dala. Ne znam tako sam tužna...

bony avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Tina-jako mi je žao,ne znam što bi ti rekla,imam 100 ? nad glavom zašto i kako se odvijala tvoja T,ali nema smisla sad više o tome.DRŽITE SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

svim ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za vas i vaše bebice

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

riječanka 77 čestitke povodom rođenja tvojih anđeleka
    tina držite se svaka riječ je suvišna jer utjehe za takvo što nema šaljemo vam veliku pusu i zagrljaj i nepredajte se uz vas smo svi!!!!!!!!!!

jele blond avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

tina , jako mi je žao. Želim Ti da što prije budeš spremna na novi pokušaj, bez obzira na to kako daleko to zvučalo ovog trena. Vidim (iz Tvojih postova) da si pozitivka, i nadam se da će ta pozitiva pobjediti!!!

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Bok svima!
    Evo ja se javljam iz bolnice s namjerom da "priiavim" svoje 2 cure i "odjavim" se sa teme ...
    ali posto me docekala ova tuzna vijest necu duziti!
    Tina ne mogu zamisliti kako se osjecas, sad kad sam mama jos me vise muce ovakve vijesti!
    Zao mi je strasno ali nadam se da ces se oporaviti brzo i pokusati i uspjeti!

Pusa tebi i tvojim andelima!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Cure hvala vam puno na lijepim rijecima.
    Šaljem najveći poljubac vama i vasim bebicama!

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

evo nas sa novom sličicom,još malo pa imamo mjesec dana
    svima šaljemo puno pusa i

korky avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ana- bebice su predivne , tako nekako ja zamišljam svoje!
    cure jedno pitanje; danas mi je točno 19tj. ajmo reći da smo otprilike na pola puta, da li je normalno da me naručuju svakih 4 tj? pa ipak su u pitanju blizanci!!! kako su vas naručivali recimo poslje 20-tog. tj. Sad stalno imam neke paranoje i nemogu čekati 4 tj. pa u sredini idem kod privatnika da budem barem malo opuštenija. Da vam budem iskrena zadovoljna sam sa ambulantom na SD-u (visokorizične trudnoće) jer me uvijek gleda isti doktor i govori sve mjere, nema tog pitanja na koje neće konkretno i lajički odgovoriti, i to mi je malo čudno, stalno govore za 4tj. help please!!!

TARA M avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

kORKY ,ne brini i mene tako naručuju,,sad su me na neka 3 i pol tj,naručili,,, pa će tamo pred kraj to biti sve češće,,, Ja mislim da je bolje tako za bebice ,,ipak ih nekako pritišću,,mene je poslije pregleda cijeli dan trbuh bolio.Po meni ti ne treba ovaj privatni,možda jednom ili dvaput u cijeloj trudnoći,,ali dovoljno ti je ovo na Sv Duhu

Ana jako su slatki dečkići !!

korky avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

znači to bi bilo uobičajeno, hvala Tara M. Ma sad sam se naručila kod privatnika tek u 26tj. na 4D sa onom DVD snimkom.
    Ja sam ti bila na SD-u sa 16tj. i onda me naručila sestra sa 20+5tj.??

TARA M avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ma to je sve u redu ,ne brini dok se dobro osjećaš i ne krvariš,,nema brige za paniku,, i ja sam sa nekih 24 tj.na 4 D ,,to se radi samo jednom .. i taj pregled traje duže ali sve ti vide prstiće,,jesu razdvojeni,,čak i nokte mogu vidjeti,,zakon !

maya1982 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Korky, to ti nije ništa čudno..
    Ja sam se do 27 tjedna kontrolirala na VV-u i tamo sam svaka 3 tjedna išla na pregled, onda sam prešla u Petrovu, u trudničku ambulantu i naručivana sam na preglede svaka 3 tjedna, na UZV svakih 6 tj (???).
    Nije da nisam htjela češće UZV-e, ali oni su rekli da nema potrebe češće..
    I tako je to bilo do trenutka dok me nisu smjestili u bolnicu sa navršenih 35 tt.Rodila sam s 36+5 i to mi u bolnici uopće nebi napravili UZV da me prijatelj (specijalizant) nije pozvao da na meni isprobaju novi UZV.

lionking avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja se javljam jednom mjesecno jer zapravo cesce niti nemam vremena. Vidim da ima puno novih trudnica koje muce problemi narucivanja. Mene je dr do 34 tt narucivala svaka 4 t tada sam presla kod drugog dr i tamo sam bila na svaka 3 tj pa svaka 2 tj i sad sam na svaka 2 dana. sta reci? Danas mi je 38tt + 3dana naznaka za trudove otvaranje ili bilo kakve sanse za porod za sad nema. Sutra moram u Petrovu na CTG da provjerimo bebice i to je to. Ja sjedim i cekam...
    Pusa svim trudnicama i drste se.

jele blond avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ajd nek me netko nauči: na koji pregled se ide u 12 tt, a nakon toga na vađenje krvi? Nešto sa ultrazvukom, i kao to je najbolje napraviti privatno.
    Tnx na pomoći

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj jele blond prvotno napisa Vidi poruku
    Ajd nek me netko nauči: na koji pregled se ide u 12 tt, a nakon toga na vađenje krvi? Nešto sa ultrazvukom, i kao to je najbolje napraviti privatno.
    Tnx na pomoći
    Draga to ti je tripl test za davnov sindrom u Vinograckoj ti ga rade ali se čeka najbolje ih nazovi pa vidi koliko ili ja sam išla privat u polikliniku Bates i tam ti dojde oko 800 kn i brzo si na redu i nalaz je brzo gotov a u vinogradskoj se čeka oko 10 dana.Ako netko zna više nek se javi.

Mi bili kod pedijatra na prvom pregledu i dečki lijepo napreduju Marin 3350g i 51 cm,a Martin 3300g i 50 cm sve je super u petak idemo na uzv glavica i srčeka.
    Pusa svima od nas troje

maya1982 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Da, riječ je o triple testu ili čak možda double??
    Ja sam se naručila preko centralnog naručivanja i u Vinogradskoj obavila UZV, a isti dan (mora se isti dan) iz krv u Breyeru i nalaz je gotov isti dan.
    Košta oko 300 i nešto kuna.Ali i u Vinogradskoj se toliko plaća. Samo što se čeka 7-10 dana na nalaz ina dan kad ti je UZV teško možeš stići kod njih izvaditi krv jer samo ujutro vade, a na UZv se zna čekati koji sat...

bony avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja sam ga radila u Vinogradskoj oko 300kn i gotov je za dva sata s tim da se vodim kod Vilija ,a oni su povezani s njima tako da samo donesete epruveticu uzorka i predate im,cas posla.

jele blond avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Tnx cure.
    Nisam pametna dali raditi nešto takvoga ili ne. Realno, ne spadamo u rizičnu skupinu, a i sve i kad bih saznala da će klinci imati nekakav problem, znam šta nebih napravila!!!

TARA M avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

jele blond ,ja sam htjela to napraviti i rekla svom doktoru MPO u Petrovoj ,na šta mi je odgovorio da nemam potrebe i da me savijetuje da ne radim ,jer su ti rezultati kad je blizanačka trudnoća jako upitni i teško se nešto sazna,,, tako da nisam ,,a imam 34 godine

lionking avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

I mi smo isli na test u Vinogradsku i cekala sam dva sata. Ali dr koji mi sad vodi trudnocu me pitao koji je smisao toga kad sam dobila dva razlicita nalaza iz iste epruvete krvi i nije mu jasno koji je smisao tog testa kod bliza trudnoca. Ni mi nismo spadali u rizicnu skupinu ali eto prva de me poslala pa kud svi tu i mali ..

bony avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

hej Tara pa mi smo čak i isto stare,hoću rec mlade .Ja danas išla zbog bolovanja i utrica do svog doca pa me usput malo škicnuo,ajme koji je to tulum u mojoj trbi,cijeli dan sam ,a ni mm baš ne hoda po zemlji od ponosa.jedva čekam sljedeći uzv.Uglavnom kaže da sad utrice pijem 2×2 ujuto i navece,ojoj pa to je kooomaaa,mislim koma je i stavljanje dole, ali opet cu biti drogirana....kako ih ti sada koristiš?

svima veliki

TARA M avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

EEE da Bony ,,75 godište,,mlade,mlade ,nego kako....Mi smo isto zadnji put imali tulum,,bili su na glavi,,pa se ubrzo okrenuli,tako da je jedno stavilo noge na glavu drugome,,,živa komedija,, idemo sad u utorak to će biti skoro 20 tjedan,,19+6..Tako ti je rekao i moj meni mislim ovaj socijalni dr,,da pijem 2 ujutro 2 navečer i pila sam jedan dan,,ma užas ,bilo mi mučno pa sam i povr,,,, onda sam se sama vratila na ono kako mi je rekao MPO dr 3x 1 .svakih 8 h,,, neznam ,ali mislim da to ne škodi što stavljam,, ja stvarno to ne mogu piti pogotovo ujutro,, sad ću ga u utorak pitati jel mogu tako nastaviti
    p.s. pa di su ti smajlići ??? pusaaaaa -znam samo taj

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mi se javljamo obavili jučer uzv glavica i srčeka i sve je ok netrebamo nikakve dodatne pretrage u glavicama nema nikakvih naznaka na krvarenje,a na šrčeku više nema šumova dečki pucaju od zdravlja da pokucam u drvo

TARA M -smajliči su ti kada poruku pišeš na "idi na napredno"

pusa svima od nas troje

jele blond avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ana- bravo za tvoje mladiće!!!!

Joj, i mi smo bili na ultrazvuku i otkrili da imamo jednu posteljicu.
    bebaći su super. Jedino me malo "brine" razlika u veličini. Jedna beba je za 5 mm veca od druge (48 vs. 43).
    Kakva su vaša iskustva? Ne želim dizati paniku, ali sam znatiželjna Saint

jele blond avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ana- bravo za tvoje mladiće!!!!

Joj, i mi smo bili na ultrazvuku i otkrili da imamo jednu posteljicu.
    bebaći su super. Jedino me malo "brine" razlika u veličini. Jedna beba je za 5 mm veca od druge (48 vs. 43).
    Kakva su vaša iskustva? Ne želim dizati paniku, ali sam znatiželjna

TARA M avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Jele Blond ne brini ,,imamo i mi razliku,, meni je dr rekao po danima,,da je jedna starija od druge bebe jedan dan ,,ali to ti nije zabrinjavajuće,,po njemu je to normalno.. Mi imamo 2 posteljice.. ne kužim ak je jedna onda su jednojajčani ili ?
    Ana super za tvoje dečkiće i hvala za smajliće konačnooooooooo

jele blond avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

TARA M, da, prema svemu što sam pročitala i čula do sad, ako je jedna posteljica onda su jednojajčani blizići. Kod dvije posteljice razlika u veličini nije nikakav problem, osim naravno ako je jako velika. Kod jedne poslteljice bi mogao biti problem ako jedan crpi više hrane od drugoga... Zato sam i htjela čuti iskustva drugih mama .

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Pozdrav svim mamama i budućim mamama od jedne buduće mame dvije djevojčice!
    Nas tri cure smo s vama od početka trudnoće (sutra punih 28 tj. - ne mogu vjerovat!!!!), ali smo se tek sad odlučile javiti. Puna sam pitanja, briga i strahova oko blizanačke trudnoće, a nemam ih s kime podijeliti. Oko mene same mame i trudnice sa po jednim djetetom!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

već okorjela mama blizanaca daruje budućoj mami blizanaca 2 skafandera..mi Lavići nosili ih sve do prije mjesec dana (ruke i noge mogu biti slobodne a mogu biti i pokrivene, jedan sivi drugi tamnoplavi) ..uvjet samo dođite po njih...eto
    čestitke svima koje su ušle u krug mama..
    dragim dušama koje nisu dočekale srećice želim što skoriji dolazak sreće......

TARA M avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Mi sa ultrazvuka i prijavljujemo jednu sigurnu curicuuuuuu,,,a druga bebe nam se nije dala slikati ,,pa još neznamo,,, cura je starija još uvijek za jedan puni dan od druge bebe i dok smo je snimali zijevala je -zakon!!! pa nam je dr. tako uslikao . Izmiejrili sve kaj treba ,,dosta dugo,,a onda za 4 tjedna i 4 D ,,SVIMA

E daurogestane ipka moram piti, Bony mislim da si me ti pitala za ovo,,nije baš za stavljanje dolje ,,da ne unesem kakovu bakteriju,,,jojjjj ,,,bit će opet želudac

korky avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

sanja007 dobro nam došla!!!
    ana- bebice su pravi komadi
    I mi smo jučer bili na uzv a sutra smo punih 21tj!! Opet nam potvrdili curicu i dečka i nitko sretniji od mene, MM i naše curice...
    Bebice su stvarno bile živahne i gurale jedna drugu, jel vam kad palo na pamet da se mogu ozljediti? curica se tako odgurivala nogama i zabijala u njega (hvala bogu bio joj je guzom okrenut).
    Ja sam baš jučer pitala dr. kakve sve pretrage prporučuje kod blizanaca i rekao mi je ništa drugo osim češćeg uzv i to je to. Ja isto nisam vadila krv jer mi je dr. reko da se to kod blizanaca ne radi jer nije vjerodostojno i da ako je nuhalni nabor u redu da je to dovoljno.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

korky hoćete trebati 2 skafandera??? darujemo ih......

TARA M avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Korky ,,,ja sam isto pomislila na ozlijede prilikom tog guranja ,,,ali dr. kaže da su oni u svojoj plodnoj vodi i da im ne može ništa biti,, Piješ ti taj utrogestan -kkava droga ,,, ??

Mi smo danas 20 tjedana točno,vodite za 7 dana

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj korky prvotno napisa Vidi poruku
    sanja007 dobro nam došla!!!
    Ja sam baš jučer pitala dr. kakve sve pretrage prporučuje kod blizanaca i rekao mi je ništa drugo osim češćeg uzv i to je to. Ja isto nisam vadila krv jer mi je dr. reko da se to kod blizanaca ne radi jer nije vjerodostojno i da ako je nuhalni nabor u redu da je to dovoljno.
    Korky, hvala na dobrodošlici!
    Kao što rekoh, ja sam u 29.tj. i isto nisam radila nikakve dodatne pretrage. Kaže moj dr. da nema potrebe. Dvaput mi je rađen obrisak cerviksa i urinokultura (sve o.k.!!!). Svaka tri tj. idem na vaginalni i uzv pregled, ali ja obično odem svaka 2,5 tj. jer ne mogu izdržati.
    Sutra popodne idem na kontrolu i mislim da noćas neću spavat od uzbuđenja. Inače pijem partusistene zbog blago skraćenog cerviksa i za prst prohodnosti do unutarnjeg ušća. Sutra planiram tražiti injekcije za sazrijevanje pluća mojih princeza!
    Držite fige da sve bude o.k.!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •