Hvala vam svima na podršci i savjetima, nekako mi je lakše kad znam da nisam u tome sama i da se s vremenom ipak nešto promijeni. Također mi je žao što je ovo moje pitanje kod nekih naišlo na nerazumijevanje. Nije mi bila namjera zvučati sebično.
Cijelo vrijeme slušam glupave komentare da to što činim nije dobro, da će se dijete naviknuti na takav način spavanja, pa da sam ju razmazila (!?) i slično... odjednom ispada da svima djeca od prvog dana spavaju u krevetiću i svima je ovo što mi prolazimo čudno... i odjednom se zapitam što činim krivo? Zato sam postavila ovo pitanje.
Nije bit u krevetiću... ne pali niti iskradanje iz kreveta... po danu uglavnom zaspe na jastuku za dojenje i tako sjedim 2 sata jer znam što slijedi ako ju samo spustim na kauč kraj sebe... i tako cijeli dan
Znam da smo bile vezane 9 mjeseci, da treba moju blizinu i pažnju, i ništa joj ne uskraćujem, ne ostavljam ju da plače, spavamo skupa, dojim satima... ima svu moju ljubav
Probat ćemo sa slingom... nadam se da će to upaliti pa da se ipak ne pretvorim u dio namještaja