Moj problem je sljedeci; imam ovalni, stakleni stolic koji je prije klinca stajao, naravno, izmedu trosjeda i TV-a. Kad je dosao klinac tj. kad je postao mobila, stolic smo uklonili sastrane, stajao je izmedu desne strane trosjeda i balkonskih vrata. Nije se moglo uz njega prolaziti ali sam mogla odlozit kavu a da malac ne moze do nje. A opet je imao svoj prostor za igru na tepihu na mjestu gdje je prije bio stolic
E sad, danas sam napravila malu rekonstrukciju tj. stolic sam vratila nazada ispred trosjeda, trosjed sam pomaknula ulijevo prema vratima i tako malcu osigurala novi prostor za igru.
Medutim, strah me! Strah me da ne padne dok trci ili dok se penje na trosjed pa opali glavom u njega. Strah me da ga ne razbije kad se zainati pa udara kockicama po njemu, strah me da ce uzimat sve sa stola sta smije i sta ne smije, iako, zasad, dosta postuje moje-tvoje pravila.
Al nemam kud s tim stolicem, jer kad mi dode neko na kavu i sjedne na trosjed nekud mora stavit taj sok ili kavu.
A i opcenito ne znam kud bi sa stolicem ako ga se odlucim privremeno rijesit.
Eh, ja uvijek moram objasnjavat nadaleko i nasiroko...
Znam da ima vas jos koji ste kupovali namjestaj koji nije baby friendy, koji niste razmisljali unaprijed....pa pomozite! Kako ste vi rijesili problem?