Nova rasprodaja rabljene odjeće i opreme održat će se u subotu 07.03.2009. od 9-13 sati u paviljonu 7a na Zagrebačkom Velesajmu.
Roba će se zaprimati u četvrtak i petak (05. i 06.03.) pa će nam trebati vaša pomoć.![]()
više možete pročitati ovdje
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=73402
Drage moje suborke![]()
sigurno se pitate zašto o rasprodaji pišem na našem pdf-u
prije par godina i ja bi se pitala isto,prije par godina sam samo čitala o tim famoznim rasprodajama i napokon odlučila na jednu otići
htjela sam malo pomoći,ali više od svega sam htjela vidjeti tko se "krije" iza kojeg nicka
znatiželjnu babuje zanimalo kako npr. izgleda Ivarica,jel Apricot stroga kako joj ponekada postovi zvuče,kako izgleda Ivakika šefica od rasprodaje,tko je Mukica čije kolumne sam gutala......i još mnoge koje sada neću spominjati da ne dužim (a već vidim da ću odužiti
)
i otišla sam na moju prvu primopredaju u Tvornicu
naišla na brdo robe i na hrpu nasmijanih cura i preslatke dječice koja su zajedno s nama razvlačila i razvrstavala robicu
tada sam upoznala i Casper i izljubila se s Gost 1
na kraju jedne rasprodaje njih dvije su mi spomenule Mb i rekle probaj nemaš što izgubiti,ako imaš pitanja zovi Laru01 i Marči.........to je bio prvi korak prema mojim ptičicama
Sigurno se pitate zašto sve ovo pišem;e pa zato što vam hoću reći da su rasprodaje isto čarobne,imaju svoju "moć" isto kao i kavice i povlačenje za nosiće
Puno nas koje smo sudjelovale na rasprodajama smo sada mame (lara01,marči,roza,gost1,jadro,egemama....)
I tu postoji čarobna trudnička vibra i sve smo se na tim rasprodajama družile sa Fridinom preslatkom curkom(Frida sad ima i preslatkog dečka,tako da se ne morate bojati gužve
)
Molim vas probajte odvojiti malo vremena;dođite se malo družiti,napuniti pozitivnom energijom i pomoći nam,ukoliko možete odvojiti samo jedan sat to nam puno znači
Raspored dežurstva
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=73491

je zanimalo kako npr. izgleda Ivarica,jel Apricot stroga kako joj ponekada postovi zvuče,kako izgleda Ivakika šefica od rasprodaje,tko je Mukica čije kolumne sam gutala......i još mnoge koje sada neću spominjati da ne dužim (a već vidim da ću odužiti
)

Odgovori s citatom