Krenulo je od prekjučer temperatura, onda u subotu nije imao tempreaturu ali se ujutro žalio da ga boli buša i da će povračati , ali nije i poslije bio ok.
Onda popodne opet temperatura i navečer kod skidanja u piđamu smo skužili kako ima sitne točkice i kao sitni sitni osip po koži.
Onda je jutros imao temperaturu okok 38,5 ali se on ponaša i igra i skače kao da je zdrav i jede normalno.
Onda smo skužili na par mjesta i po rukama plikov i malo kao natečeno.
Odmah sam prepostavila da je od sirupa reakcija, pošto nije pio taj sirup još do sada.
E onda smo odlučili otići na hitnu i kad je doktorica vidjela i ona je baš rekla da jadničak on.
Rekla je da su definitivno kozice, da mu je malo upaljeno grlo (ali on se ne žali da ga boli), a za šarlah nije sto posto pošto je imao i crvene velike fleke koje upučuju na urtikariju iliti alergisku rekaciju.
Tako da nam je dala uputnicu da sutra izvadimo krv i popodne kod svoje doktorice, pa će ona točno procjeniti.
Što se tiče njega on je nevjerojatno dobro s obzirom na sve boleštine koje ima.To cjelo vrijeme kad smo bili na hitnoj on je trčao skako i glupirao se u biti bio u pokretu kao da nema tempraturu i da nije bolestan.A kad smo došli doma izmjerili temperaturu i imao je 39,1 i još je pojeo juhu i sad spava.
Tako da što se tiče toga nekakao mi je lakše što je tak pokretan odnosno da nije onak sav jadan.
Nemrem vjerovat kak ga je sve napalo, ali nije fala bogu to ništa strašno.
Što je najgore sve se bojim da ću za dva tjedna i ja dobitit koze, već me sada sve svrbi, jer ih ja nisam preboljela. A nisam ni preboljela šarlah, to nemrem dobiti jel tako?
Jel ima smisla ići na ono testiranju za antitjela za kozice?
To sam planirala ovaj tjedan ali sad nemam pojima jel ima smisla...?

Odgovori s citatom