Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Cervikalni bris

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno Cervikalni bris

Radila sam papu u 10. mjesecu i prije nekih mjesec dana mi je stiglo kući da moram napraviti cervikalni bris, i nakon malo istraživanja skužila sam da to i nije tako strašno kako zvuči, naručena sam za 6.03. ( da je nesta strašno, valjda bi me prije naručili :? ), e sad, pokušavam ostati trudna ( doduše tek tjedan dana ) ali me zanima, da li sam trebala pričekati možda taj cervikalni bris? i sto ako ( ako ) nam je kojim slučajem uspjelo od prve, da li sam jako pogriješila što nisam sačekala te nalaze? :?

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

ja sam sada u trudnoći radila i cer.i vaginalni bris,i našli su mi e.coli. popola sam dozu antib.,ponovila bris i sada opet čekam nalaz.
    sigurno je bolje to obavit prije trudnoće,ali šta je tu je.

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj la11 prvotno napisa
    Potpis! Sretno!

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Superman prvotno napisa
    Citiraj la11 prvotno napisa
    Potpis! Sretno!
    x

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Bilo bi bolje pricekati nalaze ali ako si vec trudna onda i tu ima rjesenja!

Aneta avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Kada bi trebalo napraviti u trudnoći cervikalni bris? Je li to obavezno? Negdje sam čitala da valja ovaj bris napraviti negdje u 37 tj. radi bebe i porođaja.
    Moj gin. za sada ništa o tome nije govorio (nisam ga pitala), ali kad sam ga upitala da li možemo napraviti papa-test jer zadnji put sam ga pravila u 11.2007, on mi je rekao da sada ne će me gnjaviti i da pričekajmo dok se beba rodi :shock: Pa dok se rodi beba, dok se ja oporavim i sl. to će biti jesen :/ Da inzistiram?

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Evo danas sam isla raditi, rezultati su za tjedan dana, rekla mi je da to moze biti upala ili neodredjeni nalaz pape, tako da je moguce da nalazi budu dobri. Ako sam kojim slučajem ostala trudna od prve, a nalazi ne budu dobri, rekla je da nema problema, da je rješivo :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •