Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Preporuka za ginekologa - Osijek

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno Preporuka za ginekologa - Osijek

Pozdrav!

Ispričavam se ako ponavljam temu, ali nisam ju uspjela pronaći na pretražniku.
    Prekjučer sam napravila test i bio je PLUSIĆ :D :D
    Ovo mi je druga trudnoća i prvu mi je vodio Dr.Matković. Bila sam dosta zadovoljna, osim par sitnica. Ništa strašno, ali sad bih voljela razmisliti možda o drugom liječniku ili liječnici.
    Bila sam kod Dr. Fuštin na tečaju za trudnice i ona mi je bila simpatična. Razmišljala sam da prijeđem kod nje.
    Nije važno da li je liječnik privatan ili nije. Samo me zanimaju vaša iskustva i preporuke...

Puno hvala!

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Čestitam na trudnoći! :D
    Kod dr. Fuštin mjesta nema.....i ja sam trenutno tamo na tečaju, pa sam pitala prošli četvrtak. Na žalost, nemam preporuku niti za jednog primarnog ginekologa u OS....

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Hvala na odgovoru!

Raspitala sam se malo kod prijateljica i poznanica i odlučila sam se probati kod Dr. Laušin. Danas sam ih kontaktirala telefonom i naručila za pregled. Oduševljena sam prvim dojmom koji je na mene ostavila sestra na telefon. Objasnila mi je sve u detalje, gdje se nalaze, mogla sam birati koji god termin želim, a kad je čula da se bjerojatno radi o trudnoći, odmah mi preporučila Folic Plus. Još mi je izračunala da mi je možda rano da dođem na ultrazvuk ovaj tjedan jer sam tek u 5. tjednu. Jako je bila ljubazna i imam dobar osjećaj.

Javit ću kako je prošao prvi pregled, ali mislim ad će biti sjajno

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Super! Najvažnije da si ti zadovoljna.... Sa 5 tjedana trudnoće može se vidjeti gestacijska vrećica. Plod u vrećici vidljiv je negdje sa 7 tjedana...

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja idem kod dr. Mandice Galović, žena je fenomenalna! Duhovita, vedra, sasluša te, popriča, objasni... obožavam je!

Kod Laušinke sam jednom bila, meni je bila onak' ok, nekako dosta hladna i distancirana, ali korektna... no, nije bila baš moj stil, očekujem, ipak, i koju toplu riječ, nije mi odlazak kod ginekologa kao odlazak kod oftamologa... Kasnije sam čula dva prilično ružna iskustva s njom od dvije prijateljice i presjekle su me obje priče... tako da...

Za Mandicu sve preporuke, divna je! I ova nova sestra joj je baš nježnica i draga!

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Hvala na odgovorima!
    Bila sam kod Dr.Laušin i jako mi se svidjelo. Da, bila je dosta profesionalna, ali jako korektna i precizna. Ja isto ponekad volim topliji pristup, ali on nekad može biti kontradiktoran i može te povrijediti ako liječnik uđe previše u nekakav tvoj privatni svijet. Imam osjećaj da ju mogu sve pitati i da će mi sve lijepo objasniti, bez patronizacije i bez predrasuda i osude, a jako strpljivo. To mi se sviđa. Također mi predloži stvari koje i ne znam da postoje i ne znam da treba pitati.
    A sestra me oduševila. kako na telefonu, uživo je bila još ljubaznija i simpaticnija. Iako sam došla prvi put i ne poznajem ih, ponašala se kao da sam njihova pacijentica već 100 godina. Igrala se s mojim sinom, pred kraj ultrazvuka ga je uvela kod doktroice jer je htio "vidjeti gdje je mama otišla" a doktorica je to super prihvatila i popričala s njim.
    Ja sam happy. Za mene je to to. Ne vjerujem da će me osjećaj prevariti i za ubuduće.
    I, nije me pregledala vaginalno, što je prednost jer izgleda ima moderan pristup trudnoći.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Sophie prvotno napisa
    Ja idem kod dr. Mandice Galović, žena je fenomenalna! Duhovita, vedra, sasluša te, popriča, objasni... obožavam je!

Kod Laušinke sam jednom bila, meni je bila onak' ok, nekako dosta hladna i distancirana, ali korektna... no, nije bila baš moj stil, očekujem, ipak, i koju toplu riječ, nije mi odlazak kod ginekologa kao odlazak kod oftamologa... Kasnije sam čula dva prilično ružna iskustva s njom od dvije prijateljice i presjekle su me obje priče... tako da...

Za Mandicu sve preporuke, divna je! I ova nova sestra joj je baš nježnica i draga!
    Kako kome..vedra i duhovita? Ja je takvom nisam doživjela, ali nikad, a bila sam njen pacijent 3 godine!
    Prva stvar je što mi je u startu dala krivu dijagnozu , a drug astvar što redovito dok čekam u kabini slušam kako viče na druge žene, zato što ne znaju datum menstruacije ili što ne znaju zakon???
    A treća stvar je što se za pregled naručuje , a svaki put čekaš bar sat vremena! Ali svatko ima različita iskustva sa svim liječnicima :/
    Uglavnom, prebacila sam se kod dr Fuštin jer je još primala, ali bila sam i kod dr Laušin koja je super, ali privatnik!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

u zadnjih tri godine sam kod dr. Laušin vodila dvije trudnoće, i zaista sam zadovoljna. Ima vrhunsku opremu, odgovore na sva pitanja, na termine se ne čeka dugo, sve je čisto, mirišljavo,...Ona mi ostavlja dojam jako stručne i smirene osobe, i uvijek ima vremena odgovoriti na pitanja, sestra je fenomenalna, mislim da je ona prije radila u rađaoni kao babica. Ako je trudnoća uredna, to onda ni nije neka pretjerana cijena. Jedino, po meni, mislim da bi kroz trudnoću trebali u ordinaciji dati savjete o dojenju, ja npr. u prvoj trudnoći uopće nisam razmišljala o tome, samo trudnoćom sam se bavila, pa sam bila totalno nespremna i prošla pravi pakao sa ragadama i mastitisima. Ali mislim da je tako u svim gin. ordinacijama. Tu i tamo koji letak i to je to. E da, mislim da sad ima i ctg uređaj pa se ne mora ići u bolnicu.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Isti dojam imam i ja, Gerber.
    Ja sam u prvoj trudnoći išla na tečaj, kod dr. Fuštin pa sam tamo naučila nešto malo o dojenju...

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ma dobro, ne govorim ništa za tečaj, to sam prošla u bolnici i tamo čula nešto o dojenju, ali mislim da bi o tome trebalo puno više u ordinacijama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •