-
Hvala na odgovorima!
Bila sam kod Dr.Laušin i jako mi se svidjelo. Da, bila je dosta profesionalna, ali jako korektna i precizna. Ja isto ponekad volim topliji pristup, ali on nekad može biti kontradiktoran i može te povrijediti ako liječnik uđe previše u nekakav tvoj privatni svijet. Imam osjećaj da ju mogu sve pitati i da će mi sve lijepo objasniti, bez patronizacije i bez predrasuda i osude, a jako strpljivo. To mi se sviđa. Također mi predloži stvari koje i ne znam da postoje i ne znam da treba pitati.
A sestra me oduševila. kako na telefonu, uživo je bila još ljubaznija i simpaticnija. Iako sam došla prvi put i ne poznajem ih, ponašala se kao da sam njihova pacijentica već 100 godina. Igrala se s mojim sinom, pred kraj ultrazvuka ga je uvela kod doktroice jer je htio "vidjeti gdje je mama otišla" a doktorica je to super prihvatila i popričala s njim.
Ja sam happy. Za mene je to to. Ne vjerujem da će me osjećaj prevariti i za ubuduće.
I, nije me pregledala vaginalno, što je prednost jer izgleda ima moderan pristup trudnoći.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma