-
Nije mi djelovala anestezija
Ovako,rodila sam evo prije dvije sedmice carskim rezom,planirani carski rez a zasto to je vec druga tema: Bili smo se dogovorili da cu dobiti spiralnu anesteziju,odnosno onu ogromnu injekciju u ledja
jer sam tako rodila i prvo dijete isto carskim rezom. Medjutim,ja sam injekciju dobila i uzasno me boljelo,ali izdrzala sam,cijelo vrijeme sam govorila doktorici da me uzasno boli dok mi je davala injeciju ali nije mi vjerovala izgleda...
Kad sam dosla na operaciski stol i poceli me pripremati oko mene je bilo njih dvadeset ja sam jedva uspjela dozvati doktora koji se vec spremao da pocne sa carskim i reci mu da ja osjetim sve...on me ustine par puta za stomak i pita koliko puta sam te ostinuo,kazem 4 puta,on samo prevrunu ocima i kaze mi o boze boze,moramo na totalnu anesteziju!!! U tom trenutku su mi stavili masku na lice i sledece cega se sjecam je uzasna bol i budjenje iz sna.Objasnili su mi da je sve ok proslo ali da ne znaju zasto mi nije djelovala spiralna anestezija :shock: kazu jednostavno desava se to...
Mene sad uzasno boli glava,neku noc me bolila do ludila,boli me isad i stalno me boli...
Isla sam kucnom doktoru i ispricala mu sve,prvo je bio iznenadjen pa mi je onda rekao da se to desava ponekad!Dali samo brani kolege ili se to stvarno tako desava? Ja to nikad nisam cula do sad!
Jeli se to nekome desilo???
Jeli to normalno???
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma