Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Simptomi i spol djeteta

riba26 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno Simptomi i spol djeteta

Ja sam prvo rodila sina... i sad sam opet trudna i imam sve iste simptome kao s njim (ne povračam, želim slano - ne slatko, itd)... pa opet mislim da je dećko... jeli itko imao iste simptome u drugoj trudnoću (ili trećoj) kao u prvoj trudnoći a da na kraju ispadne suprotan spol?!

Ja ću naravno bit sretna sa sinom ili curicom.. ali ipak.. lagala bi kad bi rekla da ne bi volila dobit curicu ovaj put!

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja mislim da su to gluposti. Ne mislim-sigurna sam Ista žena ima po 3-4 različite trudnoće-skroz. A samo su 2 spola
    Madaaaaaaa....prvi put nisam imala mučnine i žderala sam slano-dječak, bila sam troma, narasle mi jako cice, bolila me kičma malo, nisam spavala...
    Sada sam povraćala 3mj, krv mi nonstop curi iz nosa, živahna sam, spavam ko top-cura

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

povraćala sam i u prve dvije trudnoće i jela sve što je bilo za jesti....u raznim kombinacijama......nevezano....slatko ili slano ili u duetu....samo da se jede.....cice su me bolile nemoguće i tak....a prvo sam rodila sina a zatim kćer......
    s ovom trudnoćom mi je sve naopako....trudna sam 19 tj i 3 d....još pokoji put znam povratit.....sama pomisao na hranu mi se gadi.....uopće mi se ne jede......ne mogu spavati po cijelu noć......
    zanima me što ću sada roditi.......

MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Kažu da se za žensku djecu jedu slatka jela a za mušku slana,meni je jedina razlika između ženskog i muškog djeteta koje sam nosila bila linea negra,tzv.crna crta koja se pojavi u trudnoći kod većeg broja trudnica koji nose dečkića i u to vjerujem jer mi u prvoj trudnoći kada sam bila trudna sa malom nije bila.

sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Prva trudnoca prekrasna, da mi nije rastao trbuh paralelno sa grudima mislila bi da mi se nista ne dogadja...i svi su mi govorili da je sigurno decko, jer mi je i lice bilo predivno cisto...no ispala je moja princeza

Ova trudnoca je pocela tesko...mucnine, povracanje, stalno neki bljakasti osjecaj u ustima, jedem zato sto mi organizam trazi i to uglavnom pecivo i kruh...i opet imam osjecaj da ce biti cura. Ma sigurna sam u to

riba26 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj MELANIE prvotno napisa
    Kažu da se za žensku djecu jedu slatka jela a za mušku slana,meni je jedina razlika između ženskog i muškog djeteta koje sam nosila bila linea negra,tzv.crna crta koja se pojavi u trudnoći kod većeg broja trudnica koji nose dečkića i u to vjerujem jer mi u prvoj trudnoći kada sam bila trudna sa malom nije bila.
    ja sam tražila slano kad sam bila trudna sa sinom.. i imala sam tu crtu (samo je bila blaga)... sa ovom trudnoćom, ne tražim baš samo slano.. nekako je miješano - slatko i slano.. ali sve druge simptome su mi i dalje iste.. ali tako se nadam da će bit curica! ali eto, ako je dečkić onda ću morat ić na treće

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •