-
Ne radi mi pretražnik!
Već nekoliko dana ne mogu ući u pretraživanje!
Jel kod svih taj problem?
-
Isto
-
Ni meni... zna li netko razloge...
Evo nudim jedan primjer pretrazivanja, pa ako netko moze pomoci.
Hvala!
Generalna greška
Could not obtain matched posts list
DEBUG MODE
SQL Error : 1016 Can't open file: 'rodaphpbb_search_wordmatch.MYI'. (errno: 145)
SELECT m.post_id FROM rodaphpbb_search_wordlist w, rodaphpbb_search_wordmatch m WHERE w.word_text LIKE 'zelena' AND m.word_id = w.word_id AND w.word_common <> 1
Line : 308
File : search.php
-
Ni meni... zna li netko razloge...
Evo nudim jedan primjer pretrazivanja, pa ako netko moze pomoci.
Hvala!
Generalna greška
Could not obtain matched posts list
DEBUG MODE
SQL Error : 1016 Can't open file: 'rodaphpbb_search_wordmatch.MYI'. (errno: 145)
SELECT m.post_id FROM rodaphpbb_search_wordlist w, rodaphpbb_search_wordmatch m WHERE w.word_text LIKE 'zelena' AND m.word_id = w.word_id AND w.word_common <> 1
Line : 308
File : search.php
-
mamaMostar, to se javlja svima, traje već nekih mjesec dana ako ne i više. Pročitaj ostale topice na ovom podforumu pa ćeš brzo skužiti kako da to ignoriraš, primjerice ovaj link:
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=13566
uglavnom, poanta je da iako ti javi "debug error", post ti je poslan, a vidjet ćeš ga ako ponovo otvoriš temu na koju si postala i klikneš refresh.
-
tinkie winkie, ti govoris o postanju no sta raditi u slucaju pretraznika!? ne mozes otici i kliknuti na "profil" jer jednostavno nista se ne pojavi. Npr. unijela sam pojam posteljica i "debug error" se pojavio i nista vise. Dakle, pretraznik ne radi.
meni je jasno kako funkcionira postanje poruka no kako funkcionira pretraznik sa ovim problemima?
-
sorry, ne kuzim zasto me registriralo kao "gost" - ja sam napisala poruku. aha, vjerojatno zato sto se nisam prethodno logirala!
-
Momze mozes traziti preko googla dok ovo ne sredimo
ukucas ovako
site:www.roda.hr/rodaphpBB2 rijeckojutrazis
Savrseno pretrazuje
-
Aha! Hvala Anchie - probala sam i funkcionira!! Jeeeee!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma