može, ali ako postoje opravdani razlozi za bolovanje. trudnoća nije bolest pa zašto je onda praviti bolešću :?mihic prvotno napisa
ako je sve ok s mamom, bebom i trudnoćom zašto otvarati bolovanje???? osim ako se mami ne radi. to je onda već drugi par opanaka i tako triba kazat doktoru jer ni oni nisu baš vesla sisali.
meni je ginekolog u 28 tt preporučio hitan prestanak s radom i odlazak na bolovanje i mirovanje zbog uloživosti za vrh prsta i mogućnosti prijevremenog otvaranja. meni taj razlog nije bio prihvatljiv pa smo se dogovorili (jer se meni ni pod razno ne miruje) da napravim sve briseve i ako budu ok da nastavim radit do kraja travnja. u međuvremenu mi je napravio još jedan pregled uz negativne nalaze svih briseva (tjedan dana nakon toga što mi je savjetovao mirovanje i bolovanje) i ustanovio da sam jednako uloživa (ne znam šta se tribalo dogodit u 7 dana :? ). dozvolio nastavak rada do polovine svibnja, odnosno do slijedeće kontrole. iskreno se nadam da ću i tada dobit zeleno svjetlo za još malo nastavka s poslom.
21.5. dolazim do te čarobne granice od 45 dana pred porod i nadam se da ću je uspješno svladat i dogurat dalje.
mogu razumit da žene otvaraju bolovanje ako postoji i najmanja bojazan za trudnoću, ali opravdana bojazan i neke komplikacije. ali ne mogu razumit da žene odlaze na bolovanje i komlikacije jer im se više ne radi i postalo im se teško ujutro dizat.
šta je moj šef prokomentirao: "čudim se da ti još uvik radiš i da nisi otišla na bolovanje. u ovoj je firmi swasvim normalno da žena ide na porodiljni i prije nego je ostala trudna."![]()

Odgovori s citatom