Citiraj mihic prvotno napisa
Zar stvarno trudnica ne može dobiti bolovanje 45 dana prije poroda (a da nije frka)?!!

Meni je već sada teško 28 tj nemam toliko go da bi bila do 28 dana prije
Ženi, tj. bebi se stvarno nešto mora dogoditi da bi netko reagirao preeeestrašno
može, ali ako postoje opravdani razlozi za bolovanje. trudnoća nije bolest pa zašto je onda praviti bolešću :?
ako je sve ok s mamom, bebom i trudnoćom zašto otvarati bolovanje???? osim ako se mami ne radi. to je onda već drugi par opanaka i tako triba kazat doktoru jer ni oni nisu baš vesla sisali.

meni je ginekolog u 28 tt preporučio hitan prestanak s radom i odlazak na bolovanje i mirovanje zbog uloživosti za vrh prsta i mogućnosti prijevremenog otvaranja. meni taj razlog nije bio prihvatljiv pa smo se dogovorili (jer se meni ni pod razno ne miruje) da napravim sve briseve i ako budu ok da nastavim radit do kraja travnja. u međuvremenu mi je napravio još jedan pregled uz negativne nalaze svih briseva (tjedan dana nakon toga što mi je savjetovao mirovanje i bolovanje) i ustanovio da sam jednako uloživa (ne znam šta se tribalo dogodit u 7 dana :? ). dozvolio nastavak rada do polovine svibnja, odnosno do slijedeće kontrole. iskreno se nadam da ću i tada dobit zeleno svjetlo za još malo nastavka s poslom.
21.5. dolazim do te čarobne granice od 45 dana pred porod i nadam se da ću je uspješno svladat i dogurat dalje.

mogu razumit da žene otvaraju bolovanje ako postoji i najmanja bojazan za trudnoću, ali opravdana bojazan i neke komplikacije. ali ne mogu razumit da žene odlaze na bolovanje i komlikacije jer im se više ne radi i postalo im se teško ujutro dizat.

šta je moj šef prokomentirao: "čudim se da ti još uvik radiš i da nisi otišla na bolovanje. u ovoj je firmi swasvim normalno da žena ide na porodiljni i prije nego je ostala trudna."