Gledam u ove tvoje rijeci i ne znam sta bi napisala..
Ovih dana nisam za davanje savjeta..

Ali ne mogu mirno stajati sa strane dok ovako nesto prozivaljavas i ne napisati bar nesto.
Postoji realna mogucnost da su se tvoji hormoni pobunili, promjenili, preokrenuli naopacke..
Ali...opet realno imala si samo jedan "pravi" stimulirani postupak i ( iako moguce) nekako sumljam da je stvar u tome..Ili jednostavnije receno - ako je doslo do promjene hormonske slike - do nje je doslo prvenstveno zbog "hormona emocije" kojima si preplavljena zadnjih godina..

Posto sve uvijek pokusavam gledati iz svog kuta ili " kako bi se ja osjecala"..moram reci da sam se ja jako promjenila, ali ne na tvoj nacin da sve iskaljavam prema van - nego da sve drzim u sebi i da sam se pretvorila prema ljudima u zid, u izbjegavanje ljudi - kava - druzenja - veselja...Sve sta moram - obavljam polu-mehanicki i stvarno mi samo jako jako rijetki ljudi i prilike cine zadovoljstvo..

Ja znam da bi meni prije pomogao psihijatar nego lijekovi...ali mozda zaista nebi bilo lose prije novog stimuliranog postupka napraviti novu hormonsku sliku.

Drzi se.