-
Gledam u ove tvoje rijeci i ne znam sta bi napisala..
Ovih dana nisam za davanje savjeta..
Ali ne mogu mirno stajati sa strane dok ovako nesto prozivaljavas i ne napisati bar nesto.
Postoji realna mogucnost da su se tvoji hormoni pobunili, promjenili, preokrenuli naopacke..
Ali...opet realno imala si samo jedan "pravi" stimulirani postupak i ( iako moguce) nekako sumljam da je stvar u tome..Ili jednostavnije receno - ako je doslo do promjene hormonske slike - do nje je doslo prvenstveno zbog "hormona emocije" kojima si preplavljena zadnjih godina..
Posto sve uvijek pokusavam gledati iz svog kuta ili " kako bi se ja osjecala"..moram reci da sam se ja jako promjenila, ali ne na tvoj nacin da sve iskaljavam prema van - nego da sve drzim u sebi i da sam se pretvorila prema ljudima u zid, u izbjegavanje ljudi - kava - druzenja - veselja...Sve sta moram - obavljam polu-mehanicki i stvarno mi samo jako jako rijetki ljudi i prilike cine zadovoljstvo..
Ja znam da bi meni prije pomogao psihijatar nego lijekovi...ali mozda zaista nebi bilo lose prije novog stimuliranog postupka napraviti novu hormonsku sliku.
Drzi se.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma