Citiraj draga prvotno napisa
Ali...opet realno imala si samo jedan "pravi" stimulirani postupak i ( iako moguce) nekako sumljam da je stvar u tome..Ili jednostavnije receno - ako je doslo do promjene hormonske slike - do nje je doslo prvenstveno zbog "hormona emocije" kojima si preplavljena zadnjih godina..
Moožda bih potpisala ovo. Ne bi bilo zgorega napravit bliz kontrolu štitnjače i spolne hormone, ali nekako mi se možda čini, koliko god je post kratak i koliko se god može na netu nekome nešto reći, da si možda trenutno u nekom "ćorsokaku" i da je uzrok tvog nezadovoljstva rekcija na neuspjeli IVF, možda ti se idući čini daleko. I ja sam imala faza da su mi svi išli na živce, da sam imala osjećaj da me nitko ne razumije itd. A svi su ljudi oko mene isti bili, nego me živcirao vjerojatno taj osjećaj da sam nigdje, da mi život stoji. Onda je opet taj osjećaj, naizgled, sam od sebe nestao, s time da se kod mene nije tako baš burno manifestiralo, nego sam bila u jednoj mrgudnijoj i sarkastičnijoj fazi. Sretno, proći će i to !