-
Buba Sanja,u potpunosti razumijem kako se osjećaš jer sam se i sama tako osjećala . samo što ja nisam bila neugodna prema ljudima na poslu već sam većinom gnjavila mm. i sve pod utjecajem klomifena. treba proći vremena da se organizam očisti od tih lijekova i da opet osjećaš da si sposobna kontrolirati svoje osjećaje,emocije. provjeri štitnjaču za svaki slučaj iako ja mislim da je to kod tebe prolazno stanje koje će proći. stani na loptu,znaš da nisi sama u tim vodama,nemoj se smatrat ludom jer to sigurno nisi. pokušaj se pozabaviti stvarima koje te ispunjavaju, nabavi ljubimca ako nemaš, jer oni najbolje smiruju stres. kažeš da se i privatno družiš s ljudima s posla, otvori im se i podijeli s njima kako se nekad osjećaš i zašto burno reagiraš. sigurna sam da će te razumijet . lakše ćeš doći do svoga cilja čim se vratiš u svoju kožu, ispuniš si dan lijepom komunikacijom,nema šanse da ti to ne možeš. samo ne dopusti da nešto što nisi ti dugotrajno ovlada tobom. znam da ćeš ti sigurno pronaći svoj način kako da se osjećaš sretno
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma