I ja si često predbacujem što mi mala nema malo veći izbor za doručak/večeru, sad ima 13mj, pa eto:

doručak: voćne kašice: skoro uvijek jabuka+suhe marelice ili jabuka+kruška (abata ili williams, sad su skupe ko vrag jer im nije sezona ) , koji puta banana. Jedino bananu ne kuham a ovo prije navedeno sve moram prokuhat.

užina: banana ili neko drugo voće (ako je ranije od 6 popodne) ili kiselo mlijeko

večera: palenta (sama ili s kiselim mlijekom), zobene pahuljice kuhane u rižinom mlijeku, sir i vrhnje, Lino keksi ili Plazma k. smrvljeni u Ciciban čaju. Tamo do 10. mjeseca starosti sam joj davala i voćne kašice za večeru, ali mi je pedijatrica rekla da navečer bolje ne davati voće jer je teško na želudac, da je najbolje za to doba žitarice, voće može ujutro i popodne.
Inače malu i dalje dojim, ne mislim uvoditi kravlje mlijeko što je dulje moguće (najradije ni ne bih)
Moram priznati da mi je puno lakše odnedavno kad smo uveli mliječne proizvode (ono, samo otvoriš sir i vrhnje i promiješaš i eto večere... )

Jasna, probaj s rižinim mlijekom, dosta je slatko, ne vjerujm da bi ti to odbila