Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: zar ću stvarno morat bježat?

Maggie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno zar ću stvarno morat bježat?

Naime, Eli sada sa punih 21 mjesec još uvijek ne prihvaća dohranu i dojenje čini 80% njene prehrane.

Ono malo što pojede ( pire krumpir, riža, komadić jabuke, sokovi, štapići ) uopće nije vrijedno spomena. Za stolom joj je prvi impuls da, nakon što nešto zbrlja ( meni za ljubav ), meni digne majicu i prikopča se na tankštelu.

Ona je inače velika ( da ne kažem još uvije debeljuškasta), nikad nije bila bolesna, vesela je, vrlo aktivna i lijepo napreduje.

Ja sam sada na vazi jer nije mi teško dojiti (naprotiv) ali mislim da bi ipak već trebala i konkretnije jesti a jedini način da to postignem je da se maknem od nje i da joj nisam 24 sata na dohvat ruke ( usta )....

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Da.

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nemam bolju ideju baš ...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mislim da bi i moja Jelena tako da nisam počela raditi kad je imala 13 mjeseci
    Na godišnjem je opet bila na cici non-stop

Maggie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hahahahahahahhah....Ajme meni!

Ja uzela trogodišnji porodiljni, da bi bila sa djetetom a na kraju ću morati ići u kino ili kajaznam.....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja teta s laktacije tvrdi da nema uopce preciznih podataka kad je vrijeme da klinci bas moraju poceti jesti. ja sam imala slicne strahove jer je pritisak okoline da sopam malog "konkretnom hranom" bio prilican. sad sam ih sve otkantala i radimo kaj nama pase i mali je pol gleve veci i bar kilu tezi od svih svojih vrsnjaka koji jedu konkretnu hranu (osim sto su osjetno sitniji jos su i vrlo cesto bolesni za razliku od sebastiana)

prati bebu, slusaj instinkte i to ti je jedini nacin (a sama velis da ti je curka ok, ni bolesna ni mrsava)

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Nemam ti baš neki savjet. Mislim da bi i Lea tako da sam ostala doma. Htjela sam samo komentirati trogodišnji porodiljni. Super! :D Nisam znala. Blago vama. Mislila sam da je dvogodišnji.

da sopam malog "konkretnom hranom"
    Pitam jučer navečer Leu što hoće jesti za večeru, a ona kaže - titu.
    Ja pitam - a nešto konkretno?
    a ona će - neću ništa "kento"

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •