-
Jao jao jao, i ovaj topic postoji.
MGrubi sam već izludila na pp-e, ali ona je jedna divna osoba i sve to čvrsto podnosi
.
I m smo na početku i još važemo hoćemo li montažnu ili ytong. I ne zna uopće koliko bi me to moglo koštati.
Dakle nacrtala sam si kućicu od nekih 169 m2. Prizemnica i doslovno u kocku (kvadrat) 13x13 m dužine i širine na parceli od 500 m2 dužine i širine 18mx28m cca.
To je naša parcela (bit će za 2 mj.) i sad krećemo u službeni nacrt i dovuć vodu, struju i tel. udaljenu 100m. Onda treba to zalit i napravit podlogu. Treba li uopće, zna li netko?. I ako je neka pristojna visina stambenih kvadrata + visina krova, zna li netko kolio je to m3.
Pa sve te naknade, pa kom., pa elektra, pa vodoprivreda,...
Joj slabo mi je.
Može li netko na osnovu mojih podataka dati neko predviđanje koliko bi bila ytong, koliko montažna?
I jel zna netko da li se montažne mogu napraviti prema mojem osmišljenom nacrtu (naravno nakon šta ga obradi i prof. nacrta arhić), ili oni piče svoje šablone iz kataloga. Ono ti pokažeš teren, a oni ti otvore katalog i "evo na ovu parcelu možete iz našeg kataloga ovu i ovu..."
I onda ti moraš izabrati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma