... nema odgovora na mail, samo SMS da bude napsiala, ali nema vremena, a ne bi htjela polovično
OK, idemo dalje.
Klinci bilo samnom na vikendu, bili smo smo kod mojih na selu... Otišli u šumu, iskapali šafrane lopaticom (jel' se to smije ?!) da bismo ih doma zasadili, trčali, valjali po sijenu (puno prašine, za sada im ne smeta), hranili krave, pobirali jaja, hranili kokoši, svinje, ...
Papali špagete za ručak, špek za večeru, zaspali u 21 k'o klade, i ja s njima.
Onda sam sse zbudil oko 01:15 i dalje nisam baš nekaj spavao... Zato sam Filipa 2-3 puta nosio na pišanje, pa nije popišao krevet (skinuli mu pelenu ljetos, malo prije 2. godine i onda opet počeo piškiti u gače i na spavanju prije 2-3 mjeseca. Pedijatrica veli da se to često događa, ja mislim da je zbog naše "krize").
Buđenje u 06 od strane Filipa, pa malo zezanja po krevetu jedva do 06:30.
Kukuruzni žganci za doručak, preliveni umakom od vrhnja i luka

za velike i sa mlijekom za klince.
Onda malo crtić dok je vani još hladno, pa opet van, pa posjet sestri koja ima male race (to su patke), a noćas im se i ovca ojanjila ...
Kupanje, ručak, povratak u ZG oko 14:30. Filip zaspao u autu, prenio ga u krevet. Paula se malo igrala vani, pa se sjetila da idemo na bicikl, ali Filip se probudio. Nevoljko sam ga uvalio punici na pola sata, dok smo mi otišli do obližnjeg poljskog puta gdje rastu cice-mace.
Dok smo se vratili, FIlip se i dalje derao i tražio tatu. Smirio sam ga, otišli kod nas na kat i gledali crtiće dok se mama nije pojavila oko 18:30.
Otišla s njima oko 19:00. Paula je opet tražila da ih slijedim da bih znao gdje im je nova kuća... Predložila je mami da ona ostane samnom ! (inače baš ne obožava brata ... (za sada, nadam se)).
Mama je pitala dođem li poslije posla da ih zajedno odvedemo u park ili igraonicu... Ništa nisam odgovorio, neznam da li bi to bilo pametno. Baš neznam.