Dakle, što se zapravo dogodilo; kupila je fotić i kao htjela se pohvaliti pa mi ga je donijela na posao i ostavila, kao, ona će malo kasniti u vrtić pa da je uzmem klince i zabavim ih u parku pa da ih poslikam.
Na fotiću par slika klinaca i 4GB kartica; tko bi odolio, propustim karticu kroz "easy recovery" i izvučem još desetak slika i video zapis. Uf, ništa eksplicinto, ali vidjeti tipa u njenom unajmljenom stanu kako sjedi u gaćama, još neke fotke gdje se "glupira", te video zapis koji je snimala dok ju je vozio na motoru ... I onda prodaje priče kako su samo prijatelji i da joj daje podršku u "teškim trenucima odluke". Fuck. Znam dobro kakvu ti podršku daje, gadiš mi se.
Otišao sam pred vrtić, ali pošto sam i sam bio na motoru a kiša je "rominjala" - nisam preuzeo klince iz dežurstva (nisam imao kamo s njima) pričekao sam je i dao joj fotić te otišao bez pozdrava.
Poslije mi šalje poruke "pa nije bilo na fotiću ništa što bi te trebalo rastužiti". Ne, trebao sam se smijati kako sam glup

Malo ranije me vidjela u Google Talku da sam "zelen" i pita "nisi mi odgovorio

"
ŠTO HOĆEŠ OD MENE !!! Već si sve napravila što si htjela, pusti me sada na miru, srušila si me i sada prestani gaziti po meni !"
Kako mrzim kada me pravi idiotom, vrijeđa mi zdrav razum (eh, da je barem zdrav), dopušta da cvilim oko nje i dalje se pravi neodlučna što bi gospođa htjela od života. A što bih ja htio ?! Da je nikada više ne vidim, da je izbrišem iz sjećanja i da nikada ne čujem njen glas.
...nisam se sažalijevao već 7 dana, sad opet plačem. GAdim se sam sebi.