-
dp, hvala ti što si mi vratio povjerenje u muški rod. Niti u snu nisam mislila da muški na taj način mogu patiti i razmišljati i imati iste faze krize kao i ja.
Evo ti, zauzvrat nekaj iz ženske perspektive:
1. ako ti žena kaže da te ne voli, onda te ne voli. Mi žene to ne radimo samo tako, ako to kažemo onda smo sigurne da to i osjećamo.
2. sama žena odlazi sa 2 djece - ja sam dosta samostalna, ali i kod mene bi to izazvalo određeni strah, pa previranje kako će razvod utjecati na djecu i sl.; u svakom slučaju da ima u meni iti trunke ljubavi, ma čak ne mora biti i ljubav, već bilo kakvog poštovanja i povjerenja ostala bih u braku barem radi djece i pokušala izgladiti odnose.
Ergo, nemoj se ljutiti, ali ja ti mislim da ona ima drugog i zato je nervira da si ti blizu, ona si slaže drugi život.
Ista stvar kod mene i MUBM, ja sam htjela razgovarati, ja sam htjela da nađemo izlaz, on ne i čak sam ga nervirala. Ima drugu, slaže si život sa njom. Gotovo je, dragi moj, što prije prihvatiš tu činjenicu bolje za tebe.
Sorry, sigurno te ovo boli pročitati, ali ovo nisam napisala da bi te povrijedila, nego zato što to fakat mislim. A mogućno sam i u krivu, daj bože da jesam, biti ću najsretnija ako je tako.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma