nenaa prvotno napisa
Vrativši se sa vikenda i pročitavši sve ovo, dp ovo ne bih inače nikome rekla i ovo nije savjet, ali čitajući sa tvoje strane (teško je jer njenu ne znam), gubim volju i za čitati a kamo li da bih nešto poduzimala. Malo bih je ja šokirala ionako nemam šta izgubiti, i ja bih na tvojem mjestu počela živjeti (počeo), pokoji izlazak. Potaknula (o) bih je da uđemo u proces rastave, i bila jako jako zagonetna. O djeci brini i jako je lijepo da si sa njima i ne dj im nikada naslutiti šta ti i mama poduzimate ili ne poduzimate.
Ponekad ljudi (tvoja žena) nisu svesni šta rade dok ne osjete isto sa druge strane. Ona možda sve to šta i sama radi nije spremna dobiti isti tretman sa tvoje strane. Pita li imaš li nekoga, ljubazni smješak. Ponekad i nismo svjesni da ne želimo izgubiti nekoga koga smatramo svojim.
Ja bih se malo više posvetila sebi i stavljanju svog života na mjesto, ako ona nije trenutno zainteresirana za spašavanje braka.
Ne znam, možda nije svjesna da te nebi voljela vidjeti sretnog i nasmješenog, a da ne zna zbog čega. Ali to trebaš napraviti zbog sebe, jer možda povratka i nema. Dobro ti je kuma rekla. I nije smak svijeta, jedino čuvaj i nemoj zapustiti dječicu.