Citiraj nenaa prvotno napisa
Vrativši se sa vikenda i pročitavši sve ovo, dp ovo ne bih inače nikome rekla i ovo nije savjet, ali čitajući sa tvoje strane (teško je jer njenu ne znam), gubim volju i za čitati a kamo li da bih nešto poduzimala. Malo bih je ja šokirala ionako nemam šta izgubiti, i ja bih na tvojem mjestu počela živjeti (počeo), pokoji izlazak. Potaknula (o) bih je da uđemo u proces rastave, i bila jako jako zagonetna. O djeci brini i jako je lijepo da si sa njima i ne dj im nikada naslutiti šta ti i mama poduzimate ili ne poduzimate.
Ponekad ljudi (tvoja žena) nisu svesni šta rade dok ne osjete isto sa druge strane. Ona možda sve to šta i sama radi nije spremna dobiti isti tretman sa tvoje strane. Pita li imaš li nekoga, ljubazni smješak. Ponekad i nismo svjesni da ne želimo izgubiti nekoga koga smatramo svojim.
Ja bih se malo više posvetila sebi i stavljanju svog života na mjesto, ako ona nije trenutno zainteresirana za spašavanje braka.
Ne znam, možda nije svjesna da te nebi voljela vidjeti sretnog i nasmješenog, a da ne zna zbog čega. Ali to trebaš napraviti zbog sebe, jer možda povratka i nema. Dobro ti je kuma rekla. I nije smak svijeta, jedino čuvaj i nemoj zapustiti dječicu.
Dočekao sam je ispred vrtića, pomogao ostaviti djecu, ja sam preuzeo Paulu i iskoristio priliku pitati je kako su proveli nedjelju; kaže bili smo na izletu u šumi. Tko je bio s vama ? Bio je onaj striček ... ("onaj" striček ! ).
Kaže, on voli dječicu, dobar je. Dobro Paula, budi dobra tetama, vidimo se kasnije... Stigli smo do njene grupe i ostavio sam je.
Sa suprugom sjeo u auto, kažem da bih htio rastavu, veli OK, u petak sam predala zahtijev. !!!
Dodatnih nekoliko rečenica, što je njena mama rekla, što je moj stari rekao (pričali su jučer), zaključili da se treba razvesti, zaključili da čemo trebati odvjetnike oko podjele imovine, ona smatra da joj pripada više od pola kuće i sl.

Mislim da bi ovdje trebalo prekinuti thread, nema više "što bi moglo biti", "što napraviti", ishod je definiran.

Žao mi je što na ovom divnom forumu sudjelujem samo u ovom tužnom threadu, no očekujte me za neko vrijeme u nekom podforumu sa vedrijim temama zbog kojih forum i postoji