Citiraj Maja prvotno napisa
dp, prvo moje iskreno žaljenje zbog situacije u kojoj si se, u kojoj ste se svi zajedno našli. Ipak, moj je dojam da ste na pravom putu da se dogovorite i dogovarate na dobrobit klinaca i u tom smislu se ne daj zavarati ovakvim ženomrziteljskim postovima kakav je Tatin! i nemoj da te ponesu i zanesu osvetničke misli, to ne može nego škoditi i trovati.
Naša su djeca bila vrlo slične dobi kad smo se rastali i oni gotovo od početka provode otprilike pola pola vremena i sa mnom i s ocemim, do danas uz neke padove nismo požalili taj aranžman tako da vidite možete li se dogovoriti nešto slično ako vam to odgovara. Sretno!
Priznajem da sam jedno vrijeme mislio kako joj zagorčati život, ali brzo me prošlo; znam da se iz toga ništa dobro ne može izroditi, složili smo se pokušati sve riješiti sporazumno, imovinu do daljnjeg čak ne trebamo dijeliti (ne brani mi da ostanem u svojoj polovici kuće) dok se ne pojave novi momenti i sl. Sada konačno normalno komuniciramo (osim što meni svako malo zapne knedla u grlu dok doleti neka tužna misao), pokušavamo sve dogovoriti...