uf..kad sam čitala Tatin post prvo sam mislila staviti X.. a onda me zapanjilo njegovo negativno mišljenje o ljudima s ovog foruma! Ako ti ne odgovaraju što uopće tražiš ovdje?!?!?

Činjenica je da su muškarci i žene različiti, od načina razmišljnja, emocija, do toga da žene rađaju i doje... i da uz svu emancipaciju nikad ne možemo biti isti .. možda isto vrijedni u nekim segmentima... (i da, muškarci su skloni davanju aposlutnog minimuma od sebe /naravno da iznimke postoje/.. dok se ženi rođenjem prvog djeteta život okrene na glavce posao/izlasci/vrijeme za sebe.... muškarca to sve u veeeelikoj mjeri zaobiđe... pa ti uživaj u ravnopravnosti)

Isto tako činjenica da tu svi pišu svako iz svog nekog osobnog iskustva.. naravno da ženu obilježi ako ju muž prevari. Mislim da je skroz normalno da smo subjektivni.. ovdje poanta upravo je da svako daje ideje iz svog kuta, dakle subjektivno!...

dp.. meni se čini da ona "stričeka" drži u tajnosti i žuri s razvodom upravo zato da joj činjenica da "striček" postoji može (možda) zakomplicirati stvar. Možda se boji da joj ti ne uzmeš djecu/imovinu (više imovine) .. jer bi/će na sudu gledati na nju lošije ako znaju da je ona razaračica braka.
Zato isto predlažem da oceš u CZSC.

Inače, ne bih se čudila da ti se jednog dana pokuša vratiti. Priča o "stričeku" sada je svježa, puna elektriciteta.. ali čekaj dok je strefi svakodnevica. "Striček" će teško zamijeniti brižnog tatu na masu mjesta.. a žene su jako osjetljive na svoju djecu... možda i nije svjesna tereta koji je sad sav preuzela na svoja leđa...