Da se i ja nadovežem, čitam vas sve, ali ipak nastojim sam odlučiti što i kako dalje; niti mogu prikazati situaciju onakvom kakva je, niti vjerujem da su svi savjeti ispravni. NHF.
... ali čitajući Vas, učim i pomaže mi u nekim dilemama.
Trenutno sam mišljenja da bih sve još mogao progutati (i oprostiti, nadam se) kada bi druga strana priznala da je pogriješila i pokazala želju staviti stvari na svoje mjesto. Znam da bi me zbog toga popljuvala familija, prijatelji kojima sam se povjerio i dio Vas na forumu, ali boli me ona stvar za to (pardon na izrazu). Možda bi na kraju opet bilo po starom, neznam.
Problem je u meni i mojim osječajima, mom odgoju, neznam čemu. Možda čak i linija manjeg otpora, koja je u osnovi prirodna, svi fizikalni zakoni ravnaju se po njoj, što ne bih i ja ?!
OK, priznajem, bio sam za ženom na "kavi", predao joj potpisane prijedloge rastave, popio dvije bavarije pa možda ne razmišljam racionalno, a možda i govorim ono što stvarno mislim...
Javim se kasnije, iz kreveta jer ću za 1 sat biti sa dječicom, mijesiti nekakvo tijesto i raditi figurice