ja sam stekao dojam da je sve nekako turbo ekspresno i naprasno izvedeno s njene strane, a dakle ipak su tendencije razvoda bile već najavljene!dp prvotno napisa
Ne trebaš baš iznosit sve detalje, nešto je ipak dio vaše intime, mada se kroz njih očituje tvoja naivna otvorenost i iskrenost i možda želja da još jednom javno preispitaš ispravnost svojih postupaka. Vidi se da je očito veliki problem bio u gubitku povjerenja i neadekvatne, odnosno nikakve komunikacije, niti volje da se stečeno nepovjerenje nadomjesti razgovorom, raščišćavanjem nejasnoća i ponovnim povjerenjem, čim te nagnalo na tako drastične mjere.dp prvotno napisa
pa dobro kad si već unio tako radikalne mjere "istjerivanja istine" na čistac, valjda si onda otkrio nedvojbeno i pravo stanje stvari?! jesi li ili nisi?
Meni osobno sve ukazuje na školski primjer bračne nevjere i još više s tendencijom planiranja svijanja novog gnijezda, možda samo zato jer sam baš vrlo sličnim simptomima ponašanja žene osjetio isto na svojoj koži.dp prvotno napisa
Nekako osjećam da još uvijek dvojiš u svoja "istraživačka" saznanja, mada je jasno ko sunce da će te ona konstantno zavlačiti nepriznanjem prave istine, pa nije luda kad joj ne ide u prilog!
Vrlo vjerojatno će kad tad slomit krila na svojoj ishitrenoj odluci, jer doista je istina da ni jedan striček neće moći nadomjestiti toplinu i privrženost oca, al kad to shvati bit će joj davno već prekasno. U stvari možda i ne, ovisi o tebi.
Pa lijepo sam rekao da sam se javio dati podršku jednom muškarcu, suprugu i ocu, a to učinio iz čiste ljudske solidarnosti, prepoznajući u njegovom slučaju i djeliće vlastite sudbine i time mu možda pomoći otvoriti oči. Ja ustvari uopće ne čučim ovdje, jer su me ženska nesenzibilizirana stajališta spram muškaraca i klanovska apriori blaćenja istih, definitivno odvratila od ovog mjesta, ali o tome sam ionako previše već polemizirao ovdje, tako da se ne mislim ponavljat.Jasna prvotno napisa
Naravno da nisu svi isti ovdje i da ima vrlo respektabilnih i hvalevrijednih objektivnih ženskih stavova, i možda čak i bitno prevladavaju, ali nisu dovoljno glasni i aktivni, pa nažalost klima postaje muškima vrlo zagušljiva i nekorektna. Slikovito rečeno, to ti je ko kad kao nepušač uđeš u zadimljenu prostoriju, atmosfera prostorije ti je odmah neugodna i zagušljiva i bježiš van ni ne zamjećujući da samo troje spram ostalih dvadeset u njoj puši i čini klimu nesnošljivom.
MAJA otkud tebi tako eklantantni stav i gdje iščitan taj poriv nazvat me ženomrscem??? I s kojim argumentima?!?
Pa ja žene izuzetno cijenim i vrlo sam sređen i sretan u zajednici sa njima kako u privatnoj tako i poslovnim. Dalo bi se naslutit iz tvojih riječi da sam neki muški šovinistički mrgud, noge na stol, piva i nogomet, što nipošto nije točno i prilično vrijeđa! A to što vam je prostorija zagušljiva, čitaj: ženskim stavom pristrana i što muški ne zalaze, to nije moj problem nego administratorski i auditorija koji se okuplja i takvom je gradi.
Al ak vas dvadeset dajete onima trima da vam kade prostoriju i priklanjate im se, a bože moj - it's ok, valjda! Šta ti drugo reć. Pa puni su vam postovi mržnje prema muškarcima, željama za odrapljivanjem alimentacija u polovicama plaća, huškanjima majki otimanju djece očevima i sl.! A onda nek se neki i pojavi sa svojim stavom, e taj je odmah etiketirani ŽENOMRZAC! Sorry, al meni to nije nit prorodno, nit pošteno, nit prihvatljivo, dovoljno je samo da se postavite u ulogu nas očeva koji živimo bez svoje djece u našim domovima i da probate sami bar pokušati osjetiti kako bi vam u toj poziciji bilo, a da ne pričam dalje!!!
Ko da smo mi muškarci strojevi, a ne emotivna bića ko i vi, ili neki roboti ili samo rasplodni krmci i tihi financijaši. Naći se u takvoj klimi nije baš ugodno! Al vi to ne doživljavate s povrijeđenim emocijama kao mi muški, što je razumljivo, nego stvarate time duh zajedništva i ženske klanske solidarnosti.
Ja to vidim Maja, ti možda NE, jer si žensko, zato jer mene to pogađa!
A ženomrzac sam samo onih žena koje žive na jaslama prijevara i nemoralnosti što sam osjetio u liku žene DP, jednako kao što sam i muškomrzac takvih istih muškaraca i točka!

Odgovori s citatom